Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak akik lelakva, elhasználva felajánlkoznak 10-20 évvel korábbi "rajongóiknak" azoknak nincs önkritikájuk?
Volt már olyan veletek hogy fiatalabb korodban vonzódtál egy nőhöz/ férfihez aki akkoriban a csúcs nő/ pasi volt a szemedben, akár beleszerettél, és neki vagy nem kellettél, vagy elhagyott gyorsan.
Majd 10-20+ év múlva lerobbanva, elhízva, kopaszon, rondán, tehénként, akár öregnéniként, fogatlan bácsiként, elválva, 5 gyerekkel egyedülállóként, jön kb. úgy hogy:
"Na jó, adok neked egy esélyt, itt vagyok."
És te nézel hogy ennyinek néz téged, ennyire nem tisztel, hogy most amikor már ronda mint a sz*r akkor már jó lesz neked?
Miből gondolod, hogy bárki is, bármikor is, felajánlkozott volna bárkinek is?
Inkább azt írd le, hogy mitől örjöngsz, fortyogsz, amit már nem bírsz magadban tartani. Az írásod annyira kusza, hogy tökéletesen látni az idegi állapotodat.
Nem 10-20, hanem 3 😂😂😂
Azt hitte, hogy úgy is akarok vele szexelni, hogy egy büdös szőrös alkoholista dagadt állat lett. Nem jött be a tipp.
Talán csak ilyen pillanatnyi szalmaszál effektus ez, mint amikor az elvált fiatal nő kisgyerekkel belemegy mindkettőjük számára méltatlan kapcsolatba a negyvenéves szűzzel.
A valaha város szépe megkörnyékezi az egyszerű kisnyugdíjast aki ezermester és melegszívű és persze van lakása.
Lehetne még sorolni.
# 4
3 éve alatt így eltorzult???
Én sem akartam elhinni... Még boldogan mentem is vele találkozni, hogy milyen jó lesz végre. Anno azzal koptatott le, hogy élni akar. Úgy látom sikerült neki. +30 kiló, püffedt, borvirágos arc, dzsumbuly a hónalján, nyakszőr, hiányos bajuszkezdemény és orrfacsaró izzadságszag. Csak álltam és meg sem tudtam hirtelen szólalni. Pedig egy helyes, igényes srác volt. És úgy viselkedett, mintha teljesen legit lenne ugyanonnan folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!