Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos egy párkapcsolatban, hogy a felek tudjanak főzni?
Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 00:54
21/23 anonim válasza:
17
És az nem gáz, ha mindig a nő főz?
23/23 anonim válasza:
Nekem fontos, hogy a nő tudjon főzni. Egyébként én is tudok, tehát mielőtt azzal jönne valaki, hogy olyat várok el, amit én magam nem tudok nyújtani, akkor téved. De mivel nincs kedvem mindig főzni, ezért jó lenne, ha néha a nő főzne ránk, és nem én. Nekem sem gond, de azért ne csak én legyek konyhatündér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!