Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos egy párkapcsolatban, hogy a felek tudjanak főzni?
"mert anyukája meg a nemtudommilyen atyaúristen szerint úgy KELL főzni"
Meg amikor a hozzávalókon vacillál, szétválasztja hogy mit mivel kell összekeverni, közben meg egybe megy az egész. :)
Ez a tud főzni... ki nem tud? Aki nem akar. Legfeljebb tapasztaltnak lenni a konyhában lehet érdemes.
Én nem főzök. Jó, ha egy hónapban egyszer, kétszer eljutok addig, hogy kedvem támad.
Tudok főzni, mostanra bizonyos ételeket már elég sokszor csináltam és az általános magyar fogások nem ejtenének kétségbe. De, utálom. Akkor se fogok többet főzni, ha "lesz kinek".
A munkahelyemen van főtt étel, a gyereknek lesz az oviban, suliban menza. Hétvégére meg erőt vesz magán az ember. Én is így nőttem fel és még élek. Ha a lleendő párom szeret majd főzni, akkor, annak örülök. Ha nem, majd megoldjuk.
12!
Ez nagyon gáz, legalább ne dicsekednél vele! Nem kell mesterszakácsnak lenni hogy néha elkészíts valamit te is!
4
Ha nem főztök és havi egyszer rendeltek, akkor mit eszteK? Komolyan érdekel.
#17-es, ugyan mi a gáz ebben? :D
Ő szeret főzni, utál mosogatni, így ő föz, én mosogatok. De majd szólok neki, hogy ez így nem jó, muszáj lesz nekem is főzni néha, mert neked nem tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!