Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos pasi aki kb nyáladzik egy szép nő után mért nem éri be egy átlagos nővel?
Figyelt kérdés
Átlagos nő vagyok...vékony alkat tucat arc..talán az orrom kicsit más mint a tömegnek picit nagyobb de azt meg fogom műttetni és azt tudni kell hogy azért nem bűn ronda a fejem csak nem turcsi a nózim.
Na most egy olyan pasi akinek 5-6 éve nem volt baránője, és úgy bámulja a jó nőket hogy kiesik a szeme, minek keres ha utánna visszavonulót fúj? Továbbra is szingli...melegnek ugye nem meleg akkor a pasikat nézné. 😁
Igazából nekem az a fura, hogy nincs senkije, akar is nőt és nem csak én nem voltam jó neki, kaphatna ő átlagos nőt de gondolom neki is a top csajok kellenek.
Az viszont tény hogy a korábbi barátnője arcra még női szemmel is gyönyörű volt.
2024. jan. 19. 17:24
1/8 anonim válasza:
Te egy bizonyos férfiról beszélsz, akinek te nem kellettél. Ő a leginkább illetékes személy, őt kérdezd!
2/8 anonim válasza:
nekem így is biztosan tetszene a nózid :)
3/8 anonim válasza:
Nyilván azért akar szép arcú, nem kövér nőt, mert a szép arcú, nem kövér nők tetszenek neki. Nincs ebben semmi fura.
4/8 anonim válasza:
Az ilyenek nem tudják hogy az elet az nem az insta. Tévképzeteket illuiokat kergetnek.
5/8 anonim válasza:
Mert vagy szerencséje volt az exével, és azt hiszi, hogy mégegyszer összejöhet, vagy valójában jobb pasi, mint te gondolod.
6/8 A kérdező kommentje:
Áh nem nem jobb 😀 akkor nem lenne évek óta egyedül...
2024. jan. 19. 19:52
7/8 anonim válasza:
Te beéred egy átlagos fiúval kérdező?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, nekem ő pont jó lenne, és átlagos 😁
2024. jan. 21. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!