Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok egy nyikhaj férfival?
Figyelt kérdés
Testalkatra magas és vékony (195 cm, 85 kg), gyenge a testszőrzete, sokkal fiatalabban néz ki valós koránál (28 helyett 20-22), divatosan öltözik.2024. jan. 19. 11:08
1/12 anonim válasza:
Mivel én molett alkat vagyok, nem lenne kényelmes. Volt már hasonló "nyikhaj" pasim, mikor szex után rám feküdt, a medence csontja kb kiszúrta a hasamat. Személyiség alapján simán bele tudok szeretni egy vékony pasiba, de ha muszáj lenne választanom, akkor kihagynám. N
3/12 A kérdező kommentje:
Vékony testalkat, kevés testszőrzet, kisfiús arc, ezek inkább kamaszokra jellemző külső jegyek, mint egy 30 körüli férfira.
2024. jan. 19. 11:16
4/12 anonim válasza:
Szerintem fogalmad sincs a szó jelentéséről, csak megtetszett neked valami miatt, mert régies? Ki tudja miért?
5/12 anonim válasza:
A nyikhaj szó jelentése tudomásul szerint nem a külsőre vonatkozik, belső tulajdonság: felelőtlen, komolytalan, éretlen, tróger akár.
Attól, hogy valaki magas, nem szőrös mint a majom (fúj) sehogyse nyikhaj.
Te most irigykedsz rájuk, vagy mi bajod van?
6/12 A kérdező kommentje:
Dehogy irigykedek rájuk, mivel én is ilyen vagyok, nem szeretem ezt a kinézetet.
Az éretlen, felelőtlen viselkedést általában a kamaszokhoz társítják, ezért jutott eszembe ez a kifejezés, mert engem is fiatal srácnak szoktak nézni, hiába vagyok jóval idősebb.
2024. jan. 19. 11:22
7/12 anonim válasza:
LOL, de kérdező a kinézetre ez a kifejezés nem vonatkozik. És nem nem kellenél azért ahogyan kifejezed magadat.
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor milyen másik kifejezést ajánlanál helyette?
2024. jan. 19. 11:32
9/12 anonim válasza:
Semmilyent, egyszerűen férfi vagy.
10/12 anonim válasza:
85 kg az már nagyon nem nyikhaj.. 75-70 inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!