Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizalmatlansag, feltekenyseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizalmatlansag, feltekenyseg kezelese?N

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elozo kapcsolatomban elso perctol csaltak. sejtettem, hogy talan megcsal a srac, de valos bizonyitek nem volt ellene. 0-24 velem volt, csak munkaba jart el, onnan is hamar hazaert. Egyedul en jartam el heti 1x egy orara es mint kiderult olyankor csalt folyton.

Ekkor megfogadtam magamnak, hogyha megint azt sejtem, erzem, hogy valaki kamuzik akkor lepek.

Van egy uj kapcsolatom ahol a sracnak elso perctol minden ertesitese le van vedve(érkezik pl messenger uzi es csak annyit ir uj uzenete van es semmi mast). Kapcsolat elejen voltak furcsasagi pl exe zaklatta par hetig. A telefonon folyamatos ertesitesekrol szinte semmit nem beszelt soha max nagyon ritkan, hogy haverjai irnak neki.

A lenyeg, hogy nagyon szerelmes lettem bele es emiatt elojott belolem a felelem, hogy megbizhatok-e benne? Amikor lattam, hogy hajnalban is özönlenek az insta es egyeb alkalamzasok ertesitesei szorongani kezdtem es nem birtam, siras tort ki rajtam… nem akartam, hogy megtudja a baratom, hogy felek, de a siras miatt kenytelen voltam elmondani, hogy nem ertem miert nem lathatoak az ertesitesek meg semmit nem tudok es felek. Ekkor mondta, hogyha megnyugtat akkor atallitja telot es lathato lesz ki ir.. mondtam oke. De mar ott gondoltam, hogy tuti le fogja nemitani az insta ertesiteseket.. es hat fel is tunt, hogy miota lathatoak az uzenetek alig meri elol hagyni a telefont, azelott mindig ki volt teve. Most pedig wcre is viszi magaval vagy eldugja. Instarol pedig azota nulla uzenete erkezett… megint kezdem magam behuzni es szorongok. Nem merem elmondani, mert egy orultnek fog bellitani aki feltekenykedik ok nelkul. De nem birom ezt es ugy gondolom valamit rejteget es nem akarok igy vele maradni. Allitolag az ex baratnoje is feltekeny volt es nem bizott benne. Emiatt is felek ezeket elmondani.

Alapvetoen egyebkent nem korlatozom tehat sokszor megy a barataihoz, sosem zakaltom vagy mondom, hogy ne menjen. Valamiert ezekben megbizok, hogy ott igazat mond. Egyedul a telefon olyan, hogy azt gondolom valamit rejteget. Mit tehetnek? Hagyjam el vagy mit tegyek? Jok a megerzeseim?

2024. jan. 19. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mericsd le a telod es kerd kolcson az övét… ha nem adja egyböl akkor kalap kabàt…
2024. jan. 19. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg fogd fel ezt is jelnek. Okkal nem lathatoak az uzenetek, nem fogja nyilvan bevallani, hogy igen szivem, mas csajokkal is ismerkedem. Szerintem van az a pont, amikor a sajat erzelmi joleted tobbet jelent, mint egy titkolozo pasi. Ha sokat jelentenel neki, megmutatna magatol az uzenetek kuldoit, mert azon lenne, hogy nem akar semmikepp elvesziteni. Ehelyett sunyit.
2024. jan. 19. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!