Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mi visz rá titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi visz rá titeket, hogy korán házasodjatok, 30 előtt? Sőt 29, 28 előtt? Sőt, 26 évesen?! Csak azért kérdem, mert most van velem másodjára, hogy aki tetszik, az már házas, és úgy érzem emiatt lemaradok a férfiak legjaváról...

Figyelt kérdés
Felmentem az egyik barátnőm lakására, aki nemrég költözött, mert úgy volt megmutatja az új helyét, aztán megyünk valahova. Mikor megérkeztem, volt nála egy pasi, akivel bútort raktak össze. Mondta a barátnőm, azt hitte mostanra rég kész lesznek, de tovább tart. Úgyhogy beálltam harmadiknak. Aztán csöngettek, és a barátnőm átment a szomszédhoz, mi meg ott maradtunk bútort szerelve a pasival egy 20 percre. Nekem nagyon bejött ő, a barátnőmmel ők haverok még suliból, ahol valami szakkörre jártak együtt gimiben. Nincs köztük semmi, viszont sajnos természetesen a pasinak van felesége. Jájj, ki házasodik ma már ilyen fiatalon? Nem hittem volna, hogy már a húszas éveimben lesz ez a gond, hogy házasok a férfiak akik kellenének... Gondoltam majd 30 felett kezdődik ez a gond.
2024. jan. 18. 16:21
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
51%
Szerintem inkább a mai lányok színvonala miatt. Kevés az olyan lány, akivel el lehetne képzelni egy életet és ha azt megtalálod, legyél akár 20-as éveidben járó férfi, akkor nem engeded el. Persze mindenki más
2024. jan. 18. 16:24
 2/23 anonim ***** válasza:
84%

szerintem te fogod ki mindig ezeket...

A javuk nem házas.

2024. jan. 18. 16:26
 3/23 anonim ***** válasza:
40%

Reálisan nézve, a gyakori álomvilágában élő, hazudozókon kívül, a valóságban, kevés a 30 alatti, diplomás, 500 felett kereső, hetero, nagyvárosi, házasodni akaró, jó megjelenésű, lakással és kocsival rendelkező pasi. Aki meg ilyen, arra lecsapnak azok a nők, akik akarnak komoly kapcsolatot.

A férfi/női oldalról meg, sok rákényszerül.

Mert nincs hol laknia.

Mert tudja, hogy egyedül 98 éves korár sem lesz lakása, csak egy bank albérlője lesz.

Mert fél, hogy egyedül marad.

Mert örül, hogy egyáltalán valaki szól hozzá 2 értelmes szót, és néha dughat vele.

Mert kell a szakmai előrejutáshoz, mert ő a főnök vagy a főnök fia/lánya.

2024. jan. 18. 16:36
 4/23 anonim ***** válasza:
89%

Ki házasodik 30 előtt? Az én véleményem, hogy akinek esze van, és van olyan szerencsés, hogy megtalálja a hozzá illőt. Örülnék, ha közéjük tartoznék.

F

2024. jan. 18. 16:41
 5/23 A kérdező kommentje:
Hármas a listádban a nagyvárosit kihúznám, nem hinném hogy ekkora lenne a különbség nagyváros meg a többi közt.
2024. jan. 18. 16:43
 6/23 anonim ***** válasza:
Sosem házasodom meg 27F
2024. jan. 18. 16:51
 7/23 anonim ***** válasza:
55%

Sokszor a nő akarja magához láncolni a jó parti pasit ezzel. Velem is próbálta már ezt csinálni csaj de nem adtam be a derekamat pedig én nem is vagyok jó pasi.

Most orbánisztánban sok fiatalnak ezen keresztül vezet az út az első ingatlan megszerzéséhez. Ha jól tudom min egy bejegyzett élettársi kapcsolat kell a CSOK - hoz. Ez tragikus mert 20 éven belül egy csomó leki sérült ember fog köztünk járni akit részben vagy egészben azért vállat el a most fiatal pár mert így jutott ingatlanhoz.

Legrosszabb esetben ezek családok a gyerekek születése után felbomlanak mert ki derül hogy a pasi egy idióta a csaj meg megkattan hogy neki karrier kell. Szerencsétlen gyerek fogja a rövidebbet húzni sajnos.

pff neki ...

2024. jan. 18. 17:12
 8/23 anonim ***** válasza:

8.

- Nem kötelező a CSOK.

- Nem kötelező a 30-50-100M-es lakás. Vannak KORREKT házak, nagyvárosok melletti helyeken 10M-ért

2024. jan. 18. 17:22
 9/23 anonim ***** válasza:
72%
Én azt látom az ismerősi körömben, hogy akik hamar és fiatalon házasodnak össze, nem lesz holtodiglan a dolog. Ilyen 3-5 év után egy csomó velem egykorú (én most vagyok 32 éves) már túl van két gyereken és elvált. Manapság úgy érzem, hogy a házasságba egy csomó olyan ember beleugrik nagy hirtelen, akik nem elég érettek hozzá és nem ismerik egymást eléggé. Aztán tényleg 5 év meg 2-3 gyerek után jönnek rá, hogy jaaa, végül is ő nem is azt kereste akivel összeházasodott. Rengeteg ilyen van. Akkor ott a csok, csok + és a babaváró. Ezeket csak házasoknak adják. A fiataloknak nincsen pénzük ahhoz, hogy felújítsanak vagy házat/lakást vegyenek. Hát akkor vegyük fel ezeket a családtámogatási hiteleket, hogy valahogy el tudjunk indulni. Ahhoz meg kell a házassági szerződés + minimum egy gyerek is. Több olyan ismerősöm van akik a csok vagy a babaváró miatt házasodtak össze. A mai házasságok nagy része nem tartós. Néhány év, megunják egymást és elvàlnak egymástól a felek.
2024. jan. 18. 17:22
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Két közeli férfi rokonom is friss házas, mindketten 27-28 körül, jól szituált, értelmiségi családból valók (mielőtt valaki valami ilyesmivel jönne). Úgy érezték, megtalálták az igazit, mindegyik 6-7 éves kapcsolat volt.
2024. jan. 18. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!