Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi visz rá titeket, hogy korán házasodjatok, 30 előtt? Sőt 29, 28 előtt? Sőt, 26 évesen?! Csak azért kérdem, mert most van velem másodjára, hogy aki tetszik, az már házas, és úgy érzem emiatt lemaradok a férfiak legjaváról...
szerintem te fogod ki mindig ezeket...
A javuk nem házas.
Reálisan nézve, a gyakori álomvilágában élő, hazudozókon kívül, a valóságban, kevés a 30 alatti, diplomás, 500 felett kereső, hetero, nagyvárosi, házasodni akaró, jó megjelenésű, lakással és kocsival rendelkező pasi. Aki meg ilyen, arra lecsapnak azok a nők, akik akarnak komoly kapcsolatot.
A férfi/női oldalról meg, sok rákényszerül.
Mert nincs hol laknia.
Mert tudja, hogy egyedül 98 éves korár sem lesz lakása, csak egy bank albérlője lesz.
Mert fél, hogy egyedül marad.
Mert örül, hogy egyáltalán valaki szól hozzá 2 értelmes szót, és néha dughat vele.
Mert kell a szakmai előrejutáshoz, mert ő a főnök vagy a főnök fia/lánya.
Ki házasodik 30 előtt? Az én véleményem, hogy akinek esze van, és van olyan szerencsés, hogy megtalálja a hozzá illőt. Örülnék, ha közéjük tartoznék.
F
Sokszor a nő akarja magához láncolni a jó parti pasit ezzel. Velem is próbálta már ezt csinálni csaj de nem adtam be a derekamat pedig én nem is vagyok jó pasi.
Most orbánisztánban sok fiatalnak ezen keresztül vezet az út az első ingatlan megszerzéséhez. Ha jól tudom min egy bejegyzett élettársi kapcsolat kell a CSOK - hoz. Ez tragikus mert 20 éven belül egy csomó leki sérült ember fog köztünk járni akit részben vagy egészben azért vállat el a most fiatal pár mert így jutott ingatlanhoz.
Legrosszabb esetben ezek családok a gyerekek születése után felbomlanak mert ki derül hogy a pasi egy idióta a csaj meg megkattan hogy neki karrier kell. Szerencsétlen gyerek fogja a rövidebbet húzni sajnos.
pff neki ...
8.
- Nem kötelező a CSOK.
- Nem kötelező a 30-50-100M-es lakás. Vannak KORREKT házak, nagyvárosok melletti helyeken 10M-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!