Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leggázabb story amikor elkezdtél valakivel beszélgetni?
Figyelt kérdés
(Nem feltétlen társkeresőn)2024. jan. 17. 20:31
1/9 anonim válasza:
Három hónapos volt a gyereke, a nővel 6 hónapja mentek szét, de a gyerekszuletese után még visszakoltozott és hallgattam egy fél órás Litvánia a nő viselt dolgairól. És meglepodott,mikor azt mondtam, hogy kösz, de nem .
2/9 anonim válasza:
Hogy fél órás még hagyján, de hogy még Litvánia is, na az aztán....😅
4/9 anonim válasza:
Gondoltam, de jól jött ki. Eszembe juttatta mi röhögés volt mikor lányok helyett a telóm lényeket dobott be. 😃
5/9 anonim válasza:
Volt egy randim egy csajjal,aki mondta,h félig magyar, ilyen latina kinézete volt,meg mesélte,h nemrég járt Mexikóban, és mondtam is neki,hogy nekem bejönnek a latinos temperamentumos nők, meg imádom a mexikóiakat, többször is jártam ott, meg vagy 10 percig beszélgettem vele úgy,h többször is mexikóinak neveztem ,majd egyszer csak benyögte,hogy az apja indiai amúgy, Mexikóban meg simán nyaralni volt,és semmilyen latin felmenője nincsen. 😄
6/9 anonim válasza:
Baratnom a zsemles helyett zseles szendvicset irt. Most meg azt, hogy cigire rakta a gyereket, aztan kijavitotta, hogy cicire.😀 Mondom jo koran kezdi.
7/9 anonim válasza:
Bementünk egy helyre a barátnőmmel, mikor hívták a melóhelyéről és kiment a kocsihoz a papírjai miatt, mert adatok kellettek vagy valami, már nem emlékszem. Szóval ő a kocsiban telefonált, én meg ültem az asztalnál. Odajött a pincérlány, és elkezdett kérdezgetni anyukámról, hogy modell-e, vagy valami TV-s, vagy reklámarc? Mert annyira magas, csinos, érett, vonzó nő, biztos valami színésznő. Én meg nem értettem, hisz anyum alig 170cm, meg hol látta??? Rákérdeztem, és kiderült, hogy ő a barátnőmről beszélt. Én akkor voltam 22 talán, ő meg 45, és valóban magas volt, 185.
9/9 Laylah válasza:
Mondjuk ez nem pasizós ismerkedés volt, de anno, mikor 17 évesen belecsöppentem egy baráti társaságba, a 2-3. talin odajött hozzám egy srác, köszönt, én meg annyit mondtam, hogy bocsi, nem vagy az esetem, és otthagytam. Aztán kiderült, hogy amúgy ő is a társaság része, csak még nem láttam korábban. :D Kb. 2 hónap volt, mire túltette magát ezen és újra beszélgetni kezdett velem normálisan, aztán később a legjobb fiúbarátom lett, amíg el nem költöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!