Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mi kell ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi kell ahhoz, hogy valakivel ha párba állunk, évtizedek múlva is szeressünk és tudjunk beszélgetni, élményeket megosztani a másikkal, kíváncsiak legyünk rá, szívesen töltsük vele az időnket?

Figyelt kérdés
A kérdést szüleim és a környezetemben élő idősebb párok rossz kapcsolata ihlette.
2023. dec. 12. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Én ilyen vagyok. A mozgatórigója hogy bennem nem hal meg a szerelem mint másokban.

En 5 év múlva is zavarban is vagyok néha, tartásom van, nem kényelmesedek el, es akkor igy örülök neki ha elém jön pl a munkahelyre mint első nap.

Bennem ez nem hal ki egyszerűen. Másokban meg igen.

2023. dec. 12. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
*akkor is úgy örülök neki ha látom a nap végén, mint első nap
2023. dec. 12. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Hogyan, első? Öt éve vagytok együtt? Évtizedek. Öt év után el tudom képzelni, igen.

Benned nem halt meg. Ezek szerint a párodban se. Jól választottatok, te ezt hogy látod?

2023. dec. 12. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Azért 5 év mert eddig ez volt a leghosszabb kapcsim. A többi 1 /2/3 évesek. Ők addig éreztek csak.
2023. dec. 12. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Szerencse. Most lehet itt mondani, hogy folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton, de az érzelmeket nem lehet kierőszakolni.
2023. dec. 12. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Kölcsönös tisztelet és szeretet. Hasonló érdeklődés sem árt, na meg hasonló intenzitású vágy az intimitásra. Az, hogy mindketten érett felnőtt emberek legyünk és akarjunk tenni érte hogy a kapcsolat működjön. Kár hogy lassan 40 éves koromra jöttem rá hogy az élet dolgai hogy működnek és én is hogy működöm.
2023. dec. 12. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:

A lepontozo biztos jobban tudja nálam, hogy en meddig vagyok szerelmes..

Idióták.

2023. dec. 12. 18:40
 8/9 A kérdező kommentje:
6: mennyi erre az esély? Ráadásul én már a B oldalon vagyok (azt hiszem :D ), nekem már végül is nem kell hogy hatvan évig kitartson a kapcsolat, érdeklődés, szerelem. Pár évtized még.
2023. dec. 12. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, ez egy jó kérdés kérdező. Úgy gondolom az önismeretem már remélhetőleg rendben van, amit nagyjából akartam elértem az életben szóval már csak egy olyan nőt kell találnom akivel illünk egymáshoz. Azért még vagy 40 évet szeretnék lehúzni egészségesen :)
2023. dec. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!