Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Soktatok sírni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Soktatok sírni szerelmi bánat miatt? Milyen gyakran?

Figyelt kérdés

Életemben először vagyok nagyon erősen szerelmi bánatos és apám meg a haverjaim is beszóltak hogy túl mélyre kerültem, férfiaknek nem szabad ezt. És nem is tudnak róla, hogy már órákat töltöttem sírással. Arról azt mondták mindig hogy vissza kell fogni mert különben nagyon elgyengülünk, és lehet nem tudjuk visszafogni emberek között se ha kéne, meg kis dolgokon kibukik ami gyerekekre jellemző inkább. És a nőket támogatják csak ebben, a férfiakat pedig megvetik.

Tehát itt névtelenségben érdekelne, milyen gyakran szoktatok. És abból mennyi szerelmi bánat és mennyi az egyéb ok.

2024. jan. 17. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Ha sírnod kell sírj, ne törődj mással, neked úgy jobb.
2024. jan. 17. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Régen előfordult, gyenge voltam. Régen akkor is sírtam ha egy ölelést kaptam.

Most kb tehetnek velem bármit, akkor sem tudok sírni. Szóval mostmár kb soha. Nem is tudom megmondani mikor volt utoljára.. talán akkor mikor túl sokat ......

2024. jan. 17. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
De egyébként igaza van az elsőnek, ha neked jobb lesz akkor engedd ki. Nem szégyen. Nem is vagy ettől gyenge, csak magam tartanám/tartottam annak.
2024. jan. 17. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Had kerdezzelek meg hány éves vagy ,vagytok ?

Tényleg kíváncsi vagyok .

Egyébként semmi probléma nyugi

2024. jan. 17. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Remélem apád meg a haverjaim mondták h szakíts a csajjal
2024. jan. 17. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

"És a nőket támogatják csak ebben, a férfiakat pedig megvetik."

Aha, és kik vetik meg a férfiakat? Úgy veszem észre a leírásodból, hogy pont a többi férfi...

#toxikusmaszkulinitás

2024. jan. 17. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

Persze, hogy szoktam.

Sőt, bevallom, nagyon erős fizikai fájdalom miatt is előfordult már.

Teljesen normális dolog, ez egy szimpla biológiai feature.

Arra van, hogy csökkentse a tested a lelki és a fizikai fájdalmat is, ugyanis sírás során természetes ópiátok (endorfinok) és oxitocin is felszabadul.

Ezeknek bizonyítottan kedélyjavító és fájdalomcsillapító hatásuk van.

Az az emberi hülyeségből adódik, hogy ehhez negatív tartalmat társítanak egyesek.

Nemekre bontani pedig rosszindulatú szexizmus.

Nyugodtan sírj, engedd ki.

2024. jan. 17. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Általában szakításkor történt meg. Egy pár éve viszont már van fsza páncél amiről lepereg minden és mindenki. Semmi érzelem 🤷‍♂️
2024. jan. 17. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!