Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak nektek mi jatszodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek mi jatszodik le a fejetekben mikor vegigmèrtek, megbámultok egy nőt. Mire gondoltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ilyenkor csak szimplán megallapitjatok magatokban, hogy milyen jól néz ki vagy el is kèpzelitek mit csinalnatok vele stb?

jan. 16. 22:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%

Én arra szoktam gondolni, hogy vajon tudna-e főzni egy finom töltöttkáposztát, ha épp arra vágyom.

(Na jó, igazából nem szoktam megbámulni senkit sem. Ha valakit többszőr megnézek csak arra gondolok, hogy csinos és biztos aranyos nő lehet.)

jan. 16. 22:47
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
"Hogy a fenében lehet ilyen nagy s.ggre ilyen szűk ruhát felvenni, de gáz..."
jan. 16. 22:49
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Nálam egyik sem, pl kondiban vagyok és épp a haverom használja a gépet/súlyt/akármit, én meg elbambulok és azon kapom magam, hogy az egyik csajnak a seggét bámulok aki a terem másik végében guggol az állványnál. Odavonzódik a tekintetem vagy nem tom.
jan. 16. 22:54
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Sziplán femérem, semmi extra.
jan. 16. 22:54
 5/14 A kérdező kommentje:

Itt most kifejezetten olyan szituációkra gondolok mikor azert nézed meg mert bejön.

Es emiatt pl utananezel vagy mikor nem latja nezegeted.

jan. 16. 22:55
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Akkor is cak megnézem, hogy dejó teste van. Fantáziálni este szoktam 😆
jan. 16. 22:57
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
csak*
jan. 16. 22:58
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Hat pl:

Ismerosnek tunik

Csak jol meg akartam nezni, hogy hogy nez ki

Bejon, varom higy viszonozzon

jan. 16. 23:06
 9/14 anonim ***** válasza:
30%
Megdugnám vadul, keményen, kő keményen.
jan. 16. 23:16
 10/14 anonim ***** válasza:
26%

Cica nadrágban szinte minden át üt ezért szeretem ha az van a csajokon.

Nehéz bele gondolok hogy tudnék mit kezdeni vele, de nem képzelem el.

jan. 16. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!