Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy gondolod, hogy egy nő nem a te kategóriád, miért kezded el csapni neki a szelet?
Általában azért elmondható, hogy mindenki a magához hasonlóval jön össze, az lesz a párja.
Ha megtetszik egy nő és úgy tűnik nálad alacsonyabb vagy magasabb szinten van, akkor miért udvarolsz/bókolsz neki?
Mire számítasz, mit akarsz belőle kihozni? Ez ilyenkor csak amolyan üssük el valamivel az időt? Vagy komolyan gondolod?
"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed." Michael Jordan
Igazából két dolgot tudsz csinálni, vagy megpróbálod vagy nem, az idő pedig mindenképp eltelik és véges hogy mennyi van belőle. Nyilvan ha mondjuk az merül fel hogy két lány közül kell választani akkor több szempontot végiggondolhatsz, de ha annyi a szitu hogy szembejön egy lány aki tetszik, akkor a két lehetőség hogy vagy odamész vagy tétlen maradsz/továbbsétálsz.
Na most az a helyzet, hogy ilyen döntések meghozatalára az életünkben a tudomány jelen állása szerint korlátozott idő áll rendelkezésünkre, és bárhogy döntünk mindenképp telik. Ha a lányhoz odamész akkor ki fog derülni hogy sikerül-e valami. Ha nem mész, akkor lehet hogy még csak kiderülni sem fog soha.
Ezt érdemes végiggondolni az élet minden területén.
Gondolj bele, hogy elég ha EGYSZER bejön egy ilyen kockáztatás. Már megérte, nem?
Igaz előtte kiröhög, megaláz mindenki, de hát valamit valamijér' nem?
Én is a 6-sal értek egyet, sosem volt önbizalmam. De azért egész jól elfogadtam magam. Erre tavaly jött egy pasi, jól megszivatott. Nem értem mit csesztem el vagy ő mért tette ezt. De még face-n is elrejtette előlem hogy nincs párja, pedig nem én írtam rá hanem ő nekem. Mire rájött hogy nekem tényleg tetszik, lekoptatott és eltűnt.
Ha valakinek ez a kikapcsolódás az szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!