Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg probléma,ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg probléma,ha nem akarok senkit?

Figyelt kérdés

Alapból kerülöm az emberek társaságát,tehát nem is kellemes számomra,ha valaki mellettem van és hozzám beszél. Az érintésről nem is beszélve,azt már egyáltalán nem bírom.

Volt már kapcsolatom,együtt is aludtunk,de annyira kellemetlenül éreztem magam,amikor mellettem szuszogott. Nem az a baj,hogy szuszohott,hanem,hogy másnak ez aranyos,nekem pedig kellemetlen.

Ezt még talán eltudnám viselni,viszont amikor mellettem esznek,a falat tudnám kaparni.

Úgy érzem,hogy nem szeretnék párkapcsolatot,de mindenki azt mondja,hogy majd akkor fogom akarni,ha már megtapasztaltam az igazi szerelmet. Nem értem,hogy miért erőszakolják ennyire..De én ez iránt nem érzek sok vágyat magamban.

2024. jan. 15. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
honnan jön ez az érzés? hány éves vagy?
2024. jan. 15. 23:47
 2/9 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok

Egyszerűen csak azt érzem,hogy rosszul vagyok,ha közelemben van bárki..

2024. jan. 15. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ameddig neked ez így jó, addig nem probléma, mert minden embernek másra van igénye. Nekem az egyik legjobb érzés, ha a barátnőm hozzám bújik, mellettem alszik és hallgatom a szuszogását például.
2024. jan. 16. 00:12
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Ha neked nem probléma, akkor ki a faxt érdekel?

Le kell szarni hogy mit gondolnak mások.

2024. jan. 16. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Ide mégis mi a roszsebért írtál?!
2024. jan. 16. 00:51
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Értem a dolgot, hasonló vagyok. Nem gond, vannak ilyen emberek többen is: sokszor valóban jobb a magány. Ha valaki érzi, hogy nem lenne jó társ mellé, azt okkal érzi így.
2024. jan. 16. 05:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem probléma. Élj úgy, ahogy neked jó, senkinek semmi köze hozzá.
2024. jan. 16. 06:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, de sokak szerint igen, erre készülj fel, hogy kb mindenki bele akar majd pofázni az életedbe. Én azért nem akartam egy ideig és voltam kb 1 évig szingli, mert sokan megbántottak, kicsit szünetet akartam, meg hát volt közben egy vizonzatlan szerelmem is akin túl akartam lépni. Erre betalálnk családból meg akár tágabb ismerősi körből is, hogy miért nincs pasid, életidegen, hogy egy 22 éves fiatal lány éppen nem akar, jaj biztos egyszer életedben csalódtál brühühü f.aszért nem tudsz tovább lépni, azonnal menj el randizni és keress valakit mert ez így nem állapot. Hát ba.sszák meg. Nincsenek a helyemben, fogalmuk sem volt róla, mit érzek. Csak ők életképtelenek egyedül, meg kell a pletyka, unalmas az életük és az feldobja, ha én elmesélem, hogy kikkel randiztam és akivel járok zzal épp mi a problémám.
2024. jan. 16. 09:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó kikepzőtiszt, domina vagy fidesz tag válhatna belőled!

Ezek Mind ilyenek mint amit felsoroltal magadról

2024. jan. 16. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!