Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg probléma,ha nem akarok senkit?
Alapból kerülöm az emberek társaságát,tehát nem is kellemes számomra,ha valaki mellettem van és hozzám beszél. Az érintésről nem is beszélve,azt már egyáltalán nem bírom.
Volt már kapcsolatom,együtt is aludtunk,de annyira kellemetlenül éreztem magam,amikor mellettem szuszogott. Nem az a baj,hogy szuszohott,hanem,hogy másnak ez aranyos,nekem pedig kellemetlen.
Ezt még talán eltudnám viselni,viszont amikor mellettem esznek,a falat tudnám kaparni.
Úgy érzem,hogy nem szeretnék párkapcsolatot,de mindenki azt mondja,hogy majd akkor fogom akarni,ha már megtapasztaltam az igazi szerelmet. Nem értem,hogy miért erőszakolják ennyire..De én ez iránt nem érzek sok vágyat magamban.
24 éves vagyok
Egyszerűen csak azt érzem,hogy rosszul vagyok,ha közelemben van bárki..
Ha neked nem probléma, akkor ki a faxt érdekel?
Le kell szarni hogy mit gondolnak mások.
Jó kikepzőtiszt, domina vagy fidesz tag válhatna belőled!
Ezek Mind ilyenek mint amit felsoroltal magadról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!