Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha írogat nekem egy régebbről ismert férfi, de nem akarok tőle semmit, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Időnként rám ír egy volt egyetemi szaktársam.
Nem voltunk különösebben jóban, így sosem tudom nagyon hova tenni, hogy megkérdezi hogy vagyok. Lehet, hogy csak belelátom, de szerintem akar tőlem valamit. Én viszont tőle semmit sem akarok. Nyilván válaszolok, megkérdezem én is, hogy mi újság vele, de rövidre zárom. Ez korrekt?
2024. jan. 15. 23:17
2/4 anonim válasza:
Ennyi, ha nem hülye veszi a lapot. Ha nem akkor meg ne válaszolj.
3/4 A kérdező kommentje:
#1, a semmiért blokkolni? Nem bánt, nem bunkó, csak rám-rám ír. Ha személyes dolgokkal zaklatna, vagy erőszakosan nyomulna, max akkor.
2024. jan. 15. 23:20
4/4 anonim válasza:
Én is ieogatok neha.. bar engem nem erdekel hogy ki akar tolem e valamit vagy sem mert unalombol irok..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!