Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasit meg lehet fogni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasit meg lehet fogni egy gyerekkel?

Figyelt kérdés
Nem lehetek terhes, de a háta mögött elmentem petevezeték átfúvásra , amiről nem szóltam neki. Úgy sem dobja el senki a gyerekét.

2024. jan. 14. 23:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
76%
Ez troll kérdés. Jól bevettétek.
2024. jan. 15. 04:50
 22/32 anonim ***** válasza:
72%
18 azt csak apád mesélte be. Nem kell az összes ilyen álljunk bosszút a nőn sztorit elhinni. Apád azt mondta, és akkor mi van? Semmi. Azt mond amit akar, vagy amit elhitettek vele, haverok, anyukája, kövi nője, aki épp kavar valamit, talán még apád maga is elhiszi. Olyan baromságokat tudnak hinni évtizedeken keresztül hogy agyam eldobom, közbe halvány fogalmuk sincs az alapvető dolgokról sem. pl terhességi kor honnan számolódik, vagy mégis mi az egész, fogamzásgátló módszerek működése stb. És akkor tévedésekben élik, éldegélik az életüket, közben fröcsögnek jobbra balra, sajnálják magukat olyan alapján ami nem is úgy volt. Felét nem hiszem el ezeknek a nő akarta megfogni a gyerekkel sztoriknak. Mondjuk az esetek egy részét elhiszem, de inkább kisebbik részét.
2024. jan. 15. 05:36
 23/32 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon sok "apuci" a gyerektől is elválik, ha elege lesz az anyjából, vagy színre lép az új punci. Rengeteg ilyen eset van a környezetemben. Undorító, mert nem a gyerek tehet róla, de ezek a seggfejek nem így vélekednek a saját viselkedésükről.
2024. jan. 15. 06:49
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy sem dobja el senki a gyerekét."

Hát nézd, nálunk tervezett gyerek volt, tehát mindketten akartuk. Nos, egy hetesen latta először és utoljára, mert mara terhesség alatt meggondolta magát. A gyerek már 21hez közeledik, úgyhogy de, van aki eldobja.

2024. jan. 15. 07:01
 25/32 anonim ***** válasza:
64%

"Nem lehetek terhes, de a háta mögött elmentem petevezeték átfúvásra , amiről nem szóltam neki. Úgy sem dobja el senki a gyerekét."

Provokatív kamu, majdnem az összes clickbait elemmel. Egyedül a gonosz anyós/irigy sógornő maradt ki. Na, majd legközelebb jobban figyelsz erre.

2024. jan. 15. 07:23
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamu kerdes, akkor ha jol ertem belole, akkor adott te es a pasi. Rolad azt tudja a pasid, hogy meddo vagy. Es te ugy tudod, hogy neki ez igy az idealis.

Viszont te elmentel meddosegi szakemberhez es csinaktak egy petevezeto atfuvast hatha...es errol nem szoltal neki, mert felsz, hogy igy mar nem kellesz neki.

Kerdes: .iert nem mondod el neki hogy megis akarsz gyereket es elmennel meddosegi szakemnerhez? Ebbol latni fogod a reakciojat. Ha azonnal elutasito eshuzz a szajat akkor gyerekkel nem fogodmeg.

es igen lutri mas is irta vannak akik ilyen veletlen tehetbeesos szituban jol reagalnak

2024. jan. 15. 07:23
 27/32 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem biztos, már több embernek sikerült.
2024. jan. 15. 07:34
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
18 évig a gyerektartásra igen
2024. jan. 15. 08:01
 29/32 anonim ***** válasza:
91%
Próbáld meg, de aztán ne ríjjál.
2024. jan. 15. 08:10
 30/32 anonim ***** válasza:
25%
Meg kell próbálni. Csak azok válnak el akik elkölcstelenek. Inkább ortodox vagy római katolikus férfit kérne keresni. Azok jobbak mint a protenstansok. Komolyabban veszik a házasságot.
2024. jan. 15. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!