Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasit meg lehet fogni egy gyerekkel?
A kérdés gondolom provokatív.
De, aki képes rá eldobja a gyerekét, tapasztalat.
14:
“az ne vàllaljon gyereket, aki szellemileg is gyerek szinten van….”
Ilyen alapon a gyerekek kétharmada nem születne meg..
"Úgy sem dobja el senki a gyerekét."
Erről apámnak ki fog szólni?:D
Anyám azt hitte, hogy meg tudja fogni miattam apámat. Apám lelépett, amikor megtudta, hogy anyám terhes. Én pedig képtelen vagyok megbocsátani anyámnak, hogy erre kellettem neki, eszköznek, megfogni apámat.
Hajrá kérdező, sok boldogságot!
Ha gyerekkel akarja valaki megfogni a pasit, sose lesz boldog házasságuk...
Ismertem már jópár hasonlót: előtte anyagiakkal- és egyebekkel kapcsolatos nézeteltérések, amelyek nem lettek megbeszélve, majd jött a gyerek és eme eufória miatt minden ellentét "szőnyeg alá lett söpörve" - majd ezen, nem kibeszélt konfliktusok ára nem tudom hányszorosan lesz (lelkileg) megfizetve.
Volt, amikor anyuci meg barátnők bíztatták a lányt a fogamzásgátlóval kapcsolatos manipulációra, hogy "a gyerek hatására majd el fog venni, te meg mondjad hogy nem tudod mi történhetett, a gyógyszer ellenére"...
18:
Kicsit egyoldalúnak tűnik. Apádra nem is neheztelsz?
Továbbá abból amit írtál, nem következik, hogy anyádnak CSAK arra kellettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!