Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem szeretnétek gyereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem szeretnétek gyereket, megházasodni, együttélni szeretnétek valakivel, vagy van is házastársatok, párotok?

Figyelt kérdés

2024. jan. 14. 12:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
40 éves vagyok, soha nem akartam gyereket. 17 éve élek a kedvesemmel. Egyszer majd összeházasodunk az özvegyi nyugdíj miatt.
2024. jan. 14. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, ezt nem értem én sem, hogy miért kéne házasságkötés után egyből gyereket is csinálni, vagy egyáltalán bármikor is csinálni :D Sokan mintha úgy lennének vele, hogy amúgy leszarják a házasságot és nem is akarják igazán, csak belemennek, mert jogilag sok előnye van a gyerekek szempontjából. Eldöntik, hogy na akkor próbálkozunk gyerekkel, szóval össze kéne házasodni. Ahogy aláírták a papírt, mennek is dugni védekezés nélkül :D Aztán ha nem lesz következő évben gyerek akkor mindenki kérdezi, hogy miért nem, meg akkor minek házasodtatok össze.
2024. jan. 15. 10:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem akartam gyereket.

A férjemet 44 évesen ismertem meg. Neki az első házasságából volt gyereke, aki most 30 éves.

Úgy kellett volna párt választanom, hogy a páromnak se legyen gyereke, ahogy nekem sincs. Ugyanis óhatatlanul benne volt a kapcsolatunkban a gyerek is, hiába nem az én gyerekem, akkor is, ha az apját, a férjemet nemigen látogatta és a megismerkedésünk előtt elköltözött az apjától a nagyszüleihez (férjem szüleihez).

A férjem özvegy volt, amikor megismerkedtünk.

Sajnos most én vagyok özvegy; elveszítettem őt majdnem 2 éve.

Jelenleg az emlékek, a férjem iránti szerelmem lehetetlenné teszi, hogy mással megismerkedjek.

Férjemmel való megismerkedésem előtt éveken át egyedül éltem, amit nem éltem meg hátrányként, semmilyen rossz érzésem nem volt emiatt és ez most is így van a halála után.

2024. febr. 8. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!