Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel vagy hogy tud vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel vagy hogy tud vagy tudott a párod/házastársad lehúzni, vagy esetleg te miként húztad le a párodat?

Figyelt kérdés

2023. máj. 7. 10:35
 1/4 anonim válasza:
100%

Anyagilag érted?

Szerintem akinek ilyen gondolatai vannak, az

1. nem szereti a másikat

2. ha van egy csöpp - magához való esze - nem fogja itt, a lehető, létező elképzelhető legnagyobb nyilvánosság előtt megosztani a trükkjeit (nem, akkor sem, ha - elvileg, papíron - anonim az oldal)

3. Normális ember a párja mellett inkább lelkileg épülni, fejlődni szeretne, meg leginkább jól érezni magát, pont, hogy nem még lejjebb süllyedni a mocsárba. Aki le akarja húzni (akár saját magával együtt) a másikat, nos, az olyan kapcsolatból (kapcsolattól) célszerű menekülni (megszabadulni).

2023. máj. 7. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem te valamit nagyon elb@xtál és dobott a párod, most meg azzal vígasztalod magad hogy ő volt a 💩 mert eleve csak a lehúzásra ment.
2023. máj. 7. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Párommal kölcsönösem támogatjuk és nem lehúzzuk egymást. Egyrészt ezért is működik a kapcsolatunk hosszú évek óta. Viszont előtte jártam néhány pasival és közülük akadt egy, aki direkt arra akart rámenni, hogy majd én tartsam el, mert ő milyen jóképű, stb. Kb két hétbe telt az ismerkedésnél, amikor ez már teljesen egyértelművé vált számomra és szépen lekoptattam.
2023. máj. 7. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ismertem egy férfit, a felesége tartotta el sok sok évig, ő "hálából" orba szájba csalta.

De olvastam olyat, hogy jelzáloghitelt vett fel a férfi a barátnője szülei nevére, később már rég más nővel volt, az exbarátnő szülei meg utána is fizették a törlesztő részletet. Vannak direkt ilyen emberek - nemtől függetelnül- akik balekot keresnek, akin élősködnek.

2023. jún. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!