Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vagy hogy tud vagy tudott a párod/házastársad lehúzni, vagy esetleg te miként húztad le a párodat?
Anyagilag érted?
Szerintem akinek ilyen gondolatai vannak, az
1. nem szereti a másikat
2. ha van egy csöpp - magához való esze - nem fogja itt, a lehető, létező elképzelhető legnagyobb nyilvánosság előtt megosztani a trükkjeit (nem, akkor sem, ha - elvileg, papíron - anonim az oldal)
3. Normális ember a párja mellett inkább lelkileg épülni, fejlődni szeretne, meg leginkább jól érezni magát, pont, hogy nem még lejjebb süllyedni a mocsárba. Aki le akarja húzni (akár saját magával együtt) a másikat, nos, az olyan kapcsolatból (kapcsolattól) célszerű menekülni (megszabadulni).
Ismertem egy férfit, a felesége tartotta el sok sok évig, ő "hálából" orba szájba csalta.
De olvastam olyat, hogy jelzáloghitelt vett fel a férfi a barátnője szülei nevére, később már rég más nővel volt, az exbarátnő szülei meg utána is fizették a törlesztő részletet. Vannak direkt ilyen emberek - nemtől függetelnül- akik balekot keresnek, akin élősködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!