Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24/N Ez oké házastársaknál? Párom kedvelné, ha bizalmas testrészeinket együtt megborotválnánk?
24/N ő meg 29/F
Átlalában is szőrtelenítünk és szőrtelenítettünk simára mint a babaposija, mindenki magának eddig csak.
Hát, ha ez lenne a vágya, felőlem leborotválhatna, de hogy én nem borotválnám a férjemet, az biztos. Nem azért, mert ódzkodom tőle, hanem mert a világból ki tudnék futni a szőrtelen férfiak láttán, én szőrösen szeretem a férjemet, maradjon is úgy.
Amúgy nekem csöppet sem izgató a borotválás gondolata, de ízlések és pofonok.
N26
Ahogy 4 említette
hát én inkább nem bíznám ezt az asszonyra,mert eléggé ügyetlen aztán bármire képes borotvával a kezében. Mi van ha megvág valami eret? Nagyon könnyű éles pengével. Inkább Elektromos bőrvédővel rendelkező borotva. De még azzal is be lehet csípni és az is olyan mint az ollovágás.
Eddig is szőrtelenítettek, de most a férje azt akarja hogy egymásnak csinálják.
Kérdező, én nem vállalnám ezt be, nekem ez túl intim.
Szerintem nincs ezzel baj, de vannak olyanok, akik együtt sem alszanak, és kb imádják egymást - szóval ki mit nevez kapcsolatnak.
Kár itt határokat húzni. Akinek ez tetszik csinálja, akinek nem, azt kár győzködni.
Jól elbeszélgetsz magaddal. :'D
De ha tudod, hogy nem vállalod be, miért kérded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!