Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24/N Ez oké házastársaknál? Párom kedvelné, ha bizalmas testrészeinket együtt megborotválnánk?
24/N ő meg 29/F
Átlalában is szőrtelenítünk és szőrtelenítettünk simára mint a babaposija, mindenki magának eddig csak.
Szánalmas önbeszélgetés.
És még hány ilyen lehet, édes istenem.
Soha a büdös életben nem engedném meg, h vki ott pengével hadonásszon. Am. is szőrösen szeretem magam. A páromnak meg legyen (szintén) szőrös.
N
#15: Kikérem magamnak, nem vagyok gazos! 🤣
49f.
Aki nem szőrtelenít az igénytelen? Hűha
Tudod van akinek a szőrös jön be vizuálisan, akár fenn a szakáll, attól meg az rendben van.
15
Te miről beszélsz? Én ötvenes éveimben járok és senki nem szőrtelenített sehol gimis meg egyetemista korunkban.
18-nak Én 72 éves vagyok, akkor 20 körül voltam és akkor kezdődött a szőrtelenítés divatja, mikor te születhetett. Mikor a csajokat kezdted bámulni, már javában zajlott a csupasszság.
16-osnak: Akinek nem inge, ne vegye magának! Minden a lustaság miatt van. A szakáll, a szőrös intim terület "kimunkálása" idő igényes, macerás folyamat. Megsugom neked,hogy azért hozták be a szakáll divatot Európába, mert a migrációval összefügg. Így a sok muszlim, akiknél alap a szakáll, nem olyan feltűnő az őslakosok között. Mindennek oka van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!