Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tudja hátráltatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudja hátráltatni egy férfit az önbizalomhiány?

Figyelt kérdés
Lehetséges az, hogy egy egészségesnek mondható kapcsolat alakuljon ki egy olyan férfival, aki önbizalomhiányos?
2024. jan. 14. 11:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#11 Ez így van, a múltad az a tied, befolyásol.De akkor is te döntöd el mit hozol ki magadból, az életedből.Ezért kell feldolgozni a történteket és tudatosnak lenni.Bár ez nagyon nehéz és nagyon fájdalmas.
2024. jan. 14. 15:16
 22/28 anonim ***** válasza:
#12 Te még 50 évesen is anyára és apára mutogatsz, világos.:)
2024. jan. 14. 15:17
 23/28 anonim ***** válasza:
#22 Nem, de olyan buta vagy hogy inkább el sem kezdem magyarázni.
2024. jan. 14. 15:35
 24/28 anonim ***** válasza:

#20 Igen, nekem fogalmam sincs.:)

Nem tudom milyen a traOmatikus gyerekkor.

2024. jan. 14. 15:35
 25/28 anonim ***** válasza:
#23 Furcsa is lenne, ha egy nálam hülyébb próbálna engem oktatni.:)
2024. jan. 14. 15:36
 26/28 anonim ***** válasza:

24. Traumatikus* elirtam de erted a szo jelenteset .. birom amikor eszervek nimcsenel ezert jon a helyesirasi tanacsadas..

Amikor 10en x evig valaki bantalmazva lett gyerekkoraban akkor incs olyan , hogy hopp rlfelejtem ez meg sem tortent .. a problemak valojaban nem tudatosan jonnek elo ha nem szorongasos tunetkent legfokeppen amit nem tud iranyitani az adott ember. Tehat ezek mind utohatasok. Amikor pl elesel es eltorik valamid majd elkezd jobban fajni az nem azert van mert a fajdalomra gondolsz ha nem egy reakcioja az agyadnak ..

2024. jan. 14. 16:21
 27/28 anonim ***** válasza:
#26 Akinek nincs agya, mint kedves #25-nek, ott nem raktározódik el semmi. Így valóban egyszerű, hülyéknek áll a világ.
2024. jan. 14. 17:16
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges, ha normál mértékben vagy önbizalomhiányos. Szóval az vagy de nem nagyon hangoztatod és azért nem utálod magad. Ha nagyon offon vagy ebben a témában akkor a csaj megunja egy idő után, hogy mindig a te önbizalmadat kell feltornáznia.
2024. jan. 15. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!