Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tudja hátráltatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudja hátráltatni egy férfit az önbizalomhiány?

Figyelt kérdés
Lehetséges az, hogy egy egészségesnek mondható kapcsolat alakuljon ki egy olyan férfival, aki önbizalomhiányos?
2024. jan. 14. 11:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Lehetségesnek lehetséges, deee az egészségeshez képest kevesebb az esélye.

De párkapcoslati esélyektől függetlenül is dolgozni kell rajta, mert baromira életminőség romboló. Szóval érdemes pszichológust felkeresni.

2024. jan. 14. 11:38
 2/28 anonim ***** válasza:
58%

Az önbizalomhiány nem csak a férfiakat, de a nőket is földhöz vághatja.

Ez nem férfi vagy nő specifikus dolog.

2024. jan. 14. 11:48
 3/28 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom aki ezzel küzd. Egy óriási gát.

Az a vicc az egészben, hogy ha próbálkoztam sikerem volt de ettől függetlenül még mindig meg van az érzés. Mókás az élet :D

2024. jan. 14. 12:00
 4/28 anonim ***** válasza:
Nekem kapcsolatom sem volt emiatt. 🤷‍♂️
2024. jan. 14. 12:06
 5/28 A kérdező kommentje:
És mivel lehet segíteni ebben az esetben? A másik fél miben segíthet, hogy jobb legyen ez idővel ?
2024. jan. 14. 12:20
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

5

Az önbizalomhiány általában azért alakul ki sok embernél, mert kevés (vagy semennyi) pozitív visszajelzést kapott anno szülőktől, barátoktól, lányoktól/férfiaktól stb.

Ha ez megfordulna, tehát MINDENKITŐL pozitív visszajelzést kapna az önbizalomhiányos ember, még akkor sem tudna mindig teli önbizalommal hozzáállni a dolgokhoz, mert egy belső feszültség mindig lesz benne.

Ez sajnos akinek gyerekkorában adott volt, az felnőttként sem fogja ezt a "rossz szokását" elhagyni.

A másik fél sem fog tudni segíteni, sőt, ha kevésbé toleráns, akkor még el is hagyhatja a partnerét, mert idegesíteni, vagy frusztrálni fogja egy idő után.

2024. jan. 14. 12:24
 7/28 anonim ***** válasza:
0%
6. A vege nem igaza mondatodnak..az igazi onbizalomhiany az amikir calaki mindig negativ.. az aki neha de maskor meg tulaagosan feldobot az nem onbizalom hianyos.
2024. jan. 14. 12:33
 8/28 anonim ***** válasza:
53%

#6 Szerintem meg azért, mert nem sikerült megtanulnia, hogy a valódi önbizalom azt jelenti, hogy mások vélemenyétől/bánásmódjától FÜGGETLENÜL ő gondol magáról valamit, tartja magát valamire, és ebben senki nem tudja megingatni.Ez pont, hogy belülről kell jöjjön, semmi köze a külső környezethez.

Hidd el, nekem is sok munkám volt abban, mire ezt megértettem és építettem magamból valamit.

Az nem önbizalom, hogy valakit gyerekkorában (esetleg még érdemtelenül) is ajnároznak, mert ha belekerül egy keményebb élethelyzetbe és visszaköszön a valóság, ott nyomorodik meg a helyzet súlya alatt és összeomlik.

2024. jan. 14. 12:35
 9/28 anonim ***** válasza:

8

Ez is igaz. De attól még az is, amit én írtam. :) (6-os voltam)

2024. jan. 14. 12:38
 10/28 anonim ***** válasza:
32%

#9 Azért nem értek egyet veled, mert egy felnőtt ember ott kezdődik, hogy felelősséget vállal magáért és nem másokra mutogat.Nem anyára, apára, a régi tanáraira, a környezetére, stb stb.

Ezt a fajta viselkedést ki kell nőni, meg kell haladni.Amikor 25-35-45 évesen is van egy bizonyos problémád, az már az egyén hibája, nem a szüleié, a gyerekkori/jelenlegi környezeté.Akkor sem, ha gyerekként szarul bántak vele.

2024. jan. 14. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!