Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett hirtelen nagyon ideges ?
Randizgattunk pár napja ,hete .
O el ment mosdóba, pont jött a pincér srác, ki hoztam amit kértünk (nagyon aranyos volt és mosolygós...ellentétben akivel voltam ....)
Vissza jött ,és esküszöm véletlen ki csúszott a szom ,hogy milyen aranyos volt a srác...erre...
Fel kapta a szemöldökét,na ...(ennyit válaszolt és el kezdett enni ...)
Ezek után el telt 3mp mint akit el vágtak...tiszta ideg beteg lett,annyi ,hogy nem nyitotta ki a száját...rossz volt ülni vele,pecsenye voros lett a szemeivel gyilkolni tudott volna...
De ez nem csak ekkor volt ,máskor is ha mondtam valamit vág elle mondtam, hogy szerintem nem csúnya vagy nem bunko ugyan így kezdett viselkedni
...utána már parancsolgatni próbált állandóan amit nem tűntem...
Mi lehetett a háttérben???
A normális segítséget előre is köszönöm!!
Nem tudhatjuk ki kezdte
Lehet te eroltetted a randot is de o randin korrekten elmondta neked hogy őt más érdekli. De megtisztelt téged attol még egy randival.
Egy rakat minden info nincs meg a hátterben.
Te kezdted azzal hogy a pincérrel provokáltad őt "véletlen", erre most ezt is letagadnád? Nem szép dolog :)
A válaszolók lepontozása és idiótázása szintén nem túl tisztességes viselkedés. Ha nem tetszik a válasz amiket kapsz, talán ne tegyél fel ilyen kérdést. Vagy csak az lenne a jó válasz ahol egyöntetűen elítéjük a férfit hogy úristen, ez egy agresszív barom? De a stílusodból végül is látni a 10-es kommentben hogy mi a helyzet, szerintem ebből meg is van a lényeg. Arról nem is beszélve hogy mivel te meséled el a storyt, ki tudja mennyi minden kimaradt. Lehet az a provokáció már csak az utolsó csepp volt a pohárban. Rengeteg módon lehet inzultálni embereket, úgymond "véletlen". Bár igaz is, a provokációnak se kell felülni és főleg nem így, szóval ő is hibás bőven. Ha ettől most megnyugszik a pici lelked.
12 ..te idióta.....
Nem engedtem te szerencsétlen...Jézusom....🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂😂😂😂mentálisan te a béka segge alatt vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!