Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett hirtelen nagyon ideges ?
Randizgattunk pár napja ,hete .
O el ment mosdóba, pont jött a pincér srác, ki hoztam amit kértünk (nagyon aranyos volt és mosolygós...ellentétben akivel voltam ....)
Vissza jött ,és esküszöm véletlen ki csúszott a szom ,hogy milyen aranyos volt a srác...erre...
Fel kapta a szemöldökét,na ...(ennyit válaszolt és el kezdett enni ...)
Ezek után el telt 3mp mint akit el vágtak...tiszta ideg beteg lett,annyi ,hogy nem nyitotta ki a száját...rossz volt ülni vele,pecsenye voros lett a szemeivel gyilkolni tudott volna...
De ez nem csak ekkor volt ,máskor is ha mondtam valamit vág elle mondtam, hogy szerintem nem csúnya vagy nem bunko ugyan így kezdett viselkedni
...utána már parancsolgatni próbált állandóan amit nem tűntem...
Mi lehetett a háttérben???
A normális segítséget előre is köszönöm!!
Valoszinu serted az egoját. Elhiv randizni aztan a pincér a témád.
Hát nalam tobb randi se lenne ha egy pasi randin egy noname pultoscsajrol kezdene nekem ódákba.
Másik lehet van a paliban enyhe agresszio is. Aki csak azert nem képelt fel, mert nem akar zűrt. De lehet indulatkezelesi problémás is.
Az mennyire normalis ...x ideje együtt vagytok szó nélkül el mosogatni takaritasz nála és ki mered fújni az orrod már jön és majdnem üvölt h pakoltak össze meg agyazzak meg mint egy cselédek se???
Ez is normális?
Tok.indegy egyutt voltatok e. Nekem is undorito ha randin a pincer felszolgalo pultos a tema. Nem pincernéző muzeumba mentem.
Az agressziv indulatkezelesi problémások meg az ilyeneket még nehezebben veszik.
Az hogy otthon dirigal leüvölt. Hát tudod az indulatkezelesi agressziv pasiknál ez teljesen normalis. Ők ilyenek.
Nem vagyunk már, én raktam ki azóta hebe hóba elo került mintha semmi nem történt volna de tiltottam már mindenhol !!!
Első randin Z normalis mikor közli hát veled is jól érzem magam, de van egy másik csaj akivel szintén.
És akkor találkoztunk először...szóval én a pincérek megjegyzésem nem véletlen tettem ...
9 ő kezdte ,de ide jössz le szólni mielőtt ertelmezned ....
Ezért tart ott a társadalom ahol pont az ilyen idióták miatt mint te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!