Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna titeket ha egy nő kezdeményezné az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Vagy minden esetben ha egy férfinál van esélye egy nőnek akkor a férfi úgyis lépni fog?2024. jan. 12. 22:09
11/20 anonim válasza:
Ha tetszik akkor nem. De azért ne mindenben ő kezdeményezzen, tehát ne vegye el tőlem a lehetőséget. :D
12/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem zzavarna, örülnék is neki inkább.
13/20 anonim válasza:
Ha bejön, akkor nem zavarna.
Csak akkor jársz jól, ha félénk pasinál kezdeményezel.
14/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna, nem vagyok a konvenciók híve...
16/20 anonim válasza:
#7 Hiába ez a kérdés.Amelyik férfit fel kell szedni, az előre vetíti mindazt, amit leírtam.Akinek 0 élettapasztalata van, csak az gondolja úgy, hogy lényegtelen ki kezdeményezi az ismerkedést.
17/20 anonim válasza:
#16, hát nem tudom, én éleka feltételezéssel, hogy így 59 évesen az ilyen jellegű ismerkedéseim zöme már a hátam mögött van:( Ehhez képest értelmezd légyszi, amit a #14-ben írtam...
18/20 anonim válasza:
#17 Én a #7-es hozzászólásra írtam, nem érdekel a #14-es, nem kérdeztem a véleményed.Kijelentettem valamit.Hogy jön ide, hogy hány éves vagy?Ne legyél már ekkora boomer.Nem jön be az ilyen szövegelés.
19/20 anonim válasza:
#18 ezt az emeletes faxságot írtad le, erre reagáltam: "Akinek 0 élettapasztalata van, csak az gondolja úgy, hogy lényegtelen ki kezdeményezi az ismerkedést." Még jó, hogy a többség láthatóan nem osztja a véleményedet...
20/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna. A mostani barátnőm kezdeményezett. Egy tanfolyamon találkoztunk és úgy voltam vele, hogy nem akarok csajozni (sok volt a visszautasítás és ezért leszartam az egész csajozást már). Odajött hozzám, elkezdtünk beszélgetni és szépen kialakult egy kölcsönös vonzalom. Ennek már 8 éve és azóta is együtt vagyunk.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!