Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mivel lehet titeiet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mivel lehet titeiet elcsábítani?

Figyelt kérdés

Mik azok a dolgok aminek nehezen/nem tudtok ellenállni?

Most egy olyan szituációra gondolva ahol ismertek egy nőt, de nincs semmi mélyebb viszony, kedvelitek.

Mosolyt, humort hagyjuk, ezek megvannak. Konkrét dolgokra lennék kíváncsi!

Trollok legyenek szívesek kíméljenek:)

2020. nov. 7. 21:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Normális vagy, kedves, nem nyomod a telefont és a beszélgetéshez értelmesen hozzá tudsz szólni.

Ha ezek mellé még külsőre is ott vagy ott hiba nincs. Szerinted, miért van az, hogy sok nő csak attól mert normális már sokan próbálkoznak?

2020. nov. 7. 21:20
 2/17 A kérdező kommentje:

Normális vagyok, jókat beszélgetünk (ritkán találkozunk csak sajna), sokat mosolygunk mindketten, bírja a humorom én is az övét.

De ettől eltekintve általános válaszokra lennék kíváncsi:)

2020. nov. 7. 21:24
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Az én esetemben a kedvesség és a törődés amivel úgymond el lehet csábítani. Igazán konkrét dolog talán, ha érezteti és elfogadja, hogy szilánkokra van törve a világom. Szexuális dolgokat tekintve nyilván az érintés a közeledés és a flörtölés. Például ha szóba kerül, hogy milyen ruhák tetszenek egy nőn és ő utána megjelenik egy olyanban. Ez pl elég egyértelmű jel.

F

2020. nov. 7. 21:25
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Milyen jellegű választ vársz? Úgy tűnik a kérdésben, hogy te egy konkrét pasira vagy kíváncsi. Elárulom, nem vagyunk egyformák, szóval az egyéni válaszainkkal nem fogsz semmire sem menni.
2020. nov. 7. 21:28
 5/17 A kérdező kommentje:

Van konkrét pasi de nem ez a lényeg.

Mint írtam kíváncsi lennék különböző emberek véleményére. Hogy másnak, x-nek, y-nak mi jön be.

Érdekel, szeretnék kvázi tanulni.:)

2020. nov. 7. 21:30
 6/17 A kérdező kommentje:

#3 pl mitől lesz számodra figyelmes?

Meglep apróságokkal, sütivel? Vagy ha beszélgettek valamiről akkor később is élénken emlékszik a témára akár a részletekre?

2020. nov. 7. 21:32
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen, ilyenekkel például.
2020. nov. 7. 21:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyél kicsit pajzán, légy lényegre törő.
2020. nov. 7. 22:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha van olyan elvont, mint én.

Ha nem gúnyol ki, bánt, sérteget, vagy ilyesmik.

Ha halk, mint én, de ez nála sem jelenti azt, hogy ostoba vagy naiv lenne.

Ha ő kezdeményez, mert én nem tudom ezt megtenni.

Ha egyáltalán egyenrangú embernek tekint engem önmagával (engem az emberek általában lenéznek)

2020. nov. 7. 22:37
 10/17 anonim ***** válasza:
2020. nov. 7. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!