Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön kocsival a házam felé?
Észre vettem az utóbbi időben újra sajnos elő került az egyik exem ....
Hónapokig szerencsére semmi jelent nem adta magáról, de előző héten is ,a héten viszont 2x(legalábbis amit ki szúrtam) ismét a lakásom felé kocsikázott...
Miatta számot kellett már cserélném mivel zaklatott ,a barátai számáról is hívogató,sms-eket irkalt mivel szó szerint le tiltottam mindenhol ,utána jött a szám csere ....
N31
Mondtam hogy borítsátok meg ... Ilyen ember szavakból ugyse ért csak ha taknyon tenyereled. #2 voltam.
Mondjuk én mennék egy kört a rendőrségen, és igen, itt intézkednek. Az ex, aki egyébként is zaklat, NE furikázzon az utca közelében, ahol lakok, mert semmi keresni valója ezen a környéken.
Otthon szrnának rá, itt foglalkoztak vele és kapott egy idézést, hogy vagy leszáll rólam, vagy kitoloncolják.
"Miatta számot kellett már cserélném"
Ha látja, hogy félsz tőle, még inkább bevadul.
Arra jár a kocsijával, amerre akar.
Ne foglalkozz vele, majd megunja.
"Miért jön kocsival a házam felé?"
Nem tudom. Biztos rád gondol, vagy arra van dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!