Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön kocsival a házam felé?
Észre vettem az utóbbi időben újra sajnos elő került az egyik exem ....
Hónapokig szerencsére semmi jelent nem adta magáról, de előző héten is ,a héten viszont 2x(legalábbis amit ki szúrtam) ismét a lakásom felé kocsikázott...
Miatta számot kellett már cserélném mivel zaklatott ,a barátai számáról is hívogató,sms-eket irkalt mivel szó szerint le tiltottam mindenhol ,utána jött a szám csere ....
N31
Akikre betegek zaklatok tapadnak azokrol mindig azt hiszik jó nők🤣
Ez nincs így. Egy beteg ember bárkit a fejébe vehet rögeszmésen. Azzal teszik meg akivel tudják áldozatokra mennek rá. Ez számit náluk.
4 nem vagyok egyáltalán rossz csaj,csak halkan meg sugom!!!
Mellesleg nem az adott kérdésre válaszoltál amit ismét nem értek?!
3.nak válaszoltam bocsesz. Okan vannak tévhitben az áldozatokról ahol pasik zaklatók. Közben nem egy érintett, bűnronda nő.
Neked válasz: A pasinak nincs még új áldozata addig a régi köröket futja. Majd ha lesz másik akkor azt fogja zaklatni.
Tegyük fel ha ne adja isten meg áll kocsival mi q francot.csinaljak vele ?
Futás
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!