Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Vagy ti mit gondoltok erről?
Kérdező talált egy pasit aki annyira odavan érte hogy még álmában is ölelgetné és simogatná. Kérdező még lehet szóvá se tette ezt neki, ehelyett vesztére idejött az oldalra megkérdezni itt ki mit gondol erről.
És akkor az itteni fruszrált nők szerint ez nyélből egy agresszív erőszakos bántalmazó önző kisajátító alak aki képes lenne a bedrogozott nemi erőszakra is, nem tisztel, azonnal rúgd ki hagyd el tiltsd le, ez erőszak ez hallatlan ez tűrhetetlen. Miközben hangsúlyozom, még lehet élőben ők nem is beszéltek erről eddig, a fazon lehet tényleg őszintén szereti és fogalma sincs róla hogy őt pl ez zavarja.
Hát ez komolyan szánalmas amit itt egyesek művelnek! Iszonyat kártékony és rosszindulatú emberek vannak itt. Csak azokat sajnálom akik idekeveredve nem tudják hol vannak, és komolyan veszik a válaszokat. És persze azok párjait.
szerinted akkor ez mi?: “Általában akkor van ez, amikor fáradt vagyok vagy szimplán nincs kedvem szexelni”.
Elmondom neki mindig, nem tudtam, hogy azt is le kell írni, hogy ez mindig minden egyes alkalommal, amikor ilyen van, el van neki mondva
Tehát kifejezi, hogy köszi nem.
Mit nem értesz?
21-egyetértek. Aztán 2 év múlva meg jönnek a miért nem kíván a párom kérdések...
Sok nő mit nem adna ha a párja így kívánná...
Érdekes, a barátom megérti, hogy éjszaka aludni szeretnék.
Igen, van, hogy próbálkozik, mondjuk évente 3x, de ha odébb hessentem, akkor csak átölel és ennyi, nem húzza a bugyimat, vagy bármi.
Igen, néha meghozza a kedvem, olyankor szeretkezünk, aztán ájulok is vissza aludni, de egyszer sem erőszakoskodik.
A te barátod egy frok, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!