Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Vagy ti mit gondoltok erről?
#11 nem, ez pont annyit jelent amennyit leírtál és semmi többet. Ne legyél agyhalott!
Simán lehet, hogy nem szólt még neki vagy nem mer.
Szeretem amikor kombinál valaki eszetlenül.
12
De hát te kombinálsz össze-vissza és a kérdezőt (mivelhogy nő) hibásnak akarod kihozni a helyzetből és az erőszakos undormány mellé meg oda állsz (mert "férfitársad") hiszen te is képes vagy arra, amire ő!!!
Ha valaki azt mondja, hogy nincs kedvem szexelni, fáradt vagyok és nem nemhelyes akkor nem áll neki éjjel taperolni a másikat ha nő ha férfi!
14-es, szerinted akkor ez mi?: “Általában akkor van ez, amikor fáradt vagyok vagy szimplán nincs kedvem szexelni”.
Elmondom neki mindig, nem tudtam, hogy azt is le kell írni, hogy ez mindig minden egyes alkalommal, amikor ilyen van, el van neki mondva, bár szerintem ez magától értetődő, hogy nem csak kigondolom, ő meg olvasson a gondolataimban, hanem ki is van mondva.
Szerintem sem normális.
Értem, hogy mondtad neki olyankor, amikor bepróbálkozott. Én azt csinálnám, hogy nappal, amikor nyugi van, tudtok beszélgetni (nem megy a tv, nem számítógépezik egyiktek sem, nem kell sietni sehova), tehát nappal, teljesen éber állapotban, EGYSZER elmondanám neki, hogy most jól figyeljen, és elmondanám azt, hogy többet ne tegye, mert zavar, idegesít, aludni szeretnél, stb, stb. És (lehet, sokaknak nem fog tetszeni), én a beszélgetés során azt is megmondanám, hogy ha ezek után még egyszer taperol/cirógat, stb, akkor itt a vége a kapcsolatnak.
Nálam legalábbis nem férne bele, mert a testem kib@szottul az enyém. Ennyi.
Idegből, kedves? Én marhára nem vagyok ideges. És a jelek szerint te nem tudod értelmezni, amit a kérdező leírt.
Egyrészt.
Másrészt ha még nem is volt számodra egyértelmű, hogy ki lett mondva vagy sem, hogy köszi nem akarok - az, hogy alszik a nő, az nem egyértelmű válasz? Lehet akarna, csak pont elaludt és alig várja, hogy a lába közé turkálva felébresszék?
Erre elég pici az esély.
Joggal zavar, emiatt ne érezd rosszul magad.
Alapvetően az a társadalmi norma, hogy a férfi hódítja meg a nőt. És a férfiak sokszor nem nagyon értik a határait ennek. Egyáltalán nem biztos hogy belegondol abba, hogy ez neked lehet kellemetlen is.
Nem védeni akarom, csak megérteni a szitut.
Jó lenne ha megpróbálnál beszélni vele erről. Ha nincs változás akkor pedig szakíts, mert nem tartja tiszteletben az érzéseidet és a hátáraidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!