Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Vagy ti mit gondoltok erről?
Szerintem nem normális dolog amit csinál és tök mindegy, hogy nappal vagy éjjel teszi. Hogyha egyszer mondod, hogy nincs kedved hozzá akkor tisztelnie kéne az érzéseidet.
Azért csinálja éjjel mert alszol és félálomban inkább rá hagyod. Én őszintén szólva nem maradnék vele együtt, attól tartanék, hogy bármikor képes lenne erőszakra. Bár már súrolja a határt afelé.
A te palid ha képes éjjel fogdosni miközben tudja, hogy nincs kedved "szexizni" arra is képes lenne, hogy altató hatása alatt, vagy anélkül megerőszakoljon. A tudtod nélkül, olyan állapotban amikor nem tudsz magadról fogdoss!
Persze, hogy nem érzed jól magad hiszen ki lehet jelenteni, hogy már erőszakol hiába nem dugja be a mocskos izéjét.
Az megint más lenne hogyha nem tudna magáról, van olyan betegség amikor az egyén álmában szexel és fogalma nincs róla (olyan, mint az alvajárás, beszéd).
De a te undorító barátod ébren van és fogdos amikor sérülékeny állapotban vagy.
Dobd ki még ma és soha ne menj hozzá vissza!
Belegondolva azt mondanám, hogy nem normális dolog, de tartok kicsit attól, hogy ezt nem-e valami társadalmi előítélet mondatja velem, mert hát ha fordítva lenne a dolog, akkor igazából a legtöbben csak nyugtáznák, hogy "ilyen egy igazi barátnő" vagy társai.
"Általában akkor van ez, amikor fáradt vagyok vagy szimplán nincs kedvem szexelni."
Itt igazából a legfontosabb kérdés a történetben az, hogy hangot adtál-e valaha annak, hogy ez neked kellemetlen és nem szeretnéd, ha fogdosna miközben te alszol vagy próbálkozna akkor is ha már jelezted felé, hogy neked most nincs kedved.
Felesleges olyan konspirációkba belemenni, hogy azért mert próbál felizgatni vagy meghozni a kedved a szexhez már egyből biztos meg is erőszakolna és társai, de az mindenképpen gáz dolog, hogy nem tartja tiszteletben a kéréseid.
Az ilyen dolgok és akár ebből egy kellemetlen szexuális élmény könnyen tönkre tud tenni egy párkapcsolatot. Mondom ezeket úgy, hogy én soha nem próbálkoznék be vagy fogdosnám a barátnőmet miközben alszik.
10
"Általában akkor van ez, amikor fáradt vagyok vagy szimplán nincs kedvem szexelni."
Mert ez mit jelent? Azt, hogy nemet mondott, elutasította!
Te ennyire buta vagy, vagy hülye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!