Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Vagy ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Sokszor felkeltem már arra, hogy a párom fogdos, miközben alszom, a melleimet, a fenekemet, a combjaimat simogatja belül, vagy a puncimat. Általában akkor van ez, amikor fáradt vagyok vagy szimplán nincs kedvem szexelni. Nemtudom, olyan furán érzem ilyenkor magamat. Szeretem, sőt imádom, amikor hozzám ér, simogat, viszont ilyenkor ezt így nem tudom hova tenni, kicsit kellemetlennek élem meg ezt így, ilyen helyzetben, vagy igazából nem is tudom hogyan tudnám kifejezni ezt az érzést. Ez normális szerintetek? Az amit csinál, vagy amit én érzek?
2024. jan. 11. 07:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
Kedvet akár csinálni hozzá. De amúgy mondhatsz nemet, ha nincs kedved hozzá.
2024. jan. 11. 07:56
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavart, mikor éjjel ilyet csinált a pasim. Nekem éjjel és reggel nem nagyon van kedvem szexelni. Napközben, este nagyon is kapható vagyok, de éjjel aludni szeretnék. Kérd meg, hogy ne csinálja, ha zavar.
2024. jan. 11. 07:57
 3/25 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem normális dolog amit csinál és tök mindegy, hogy nappal vagy éjjel teszi. Hogyha egyszer mondod, hogy nincs kedved hozzá akkor tisztelnie kéne az érzéseidet.

Azért csinálja éjjel mert alszol és félálomban inkább rá hagyod. Én őszintén szólva nem maradnék vele együtt, attól tartanék, hogy bármikor képes lenne erőszakra. Bár már súrolja a határt afelé.

2024. jan. 11. 08:06
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

A te palid ha képes éjjel fogdosni miközben tudja, hogy nincs kedved "szexizni" arra is képes lenne, hogy altató hatása alatt, vagy anélkül megerőszakoljon. A tudtod nélkül, olyan állapotban amikor nem tudsz magadról fogdoss!

Persze, hogy nem érzed jól magad hiszen ki lehet jelenteni, hogy már erőszakol hiába nem dugja be a mocskos izéjét.

Az megint más lenne hogyha nem tudna magáról, van olyan betegség amikor az egyén álmában szexel és fogalma nincs róla (olyan, mint az alvajárás, beszéd).

De a te undorító barátod ébren van és fogdos amikor sérülékeny állapotban vagy.

Dobd ki még ma és soha ne menj hozzá vissza!

2024. jan. 11. 08:13
 5/25 anonim ***** válasza:
72%

Belegondolva azt mondanám, hogy nem normális dolog, de tartok kicsit attól, hogy ezt nem-e valami társadalmi előítélet mondatja velem, mert hát ha fordítva lenne a dolog, akkor igazából a legtöbben csak nyugtáznák, hogy "ilyen egy igazi barátnő" vagy társai.

"Általában akkor van ez, amikor fáradt vagyok vagy szimplán nincs kedvem szexelni."

Itt igazából a legfontosabb kérdés a történetben az, hogy hangot adtál-e valaha annak, hogy ez neked kellemetlen és nem szeretnéd, ha fogdosna miközben te alszol vagy próbálkozna akkor is ha már jelezted felé, hogy neked most nincs kedved.

Felesleges olyan konspirációkba belemenni, hogy azért mert próbál felizgatni vagy meghozni a kedved a szexhez már egyből biztos meg is erőszakolna és társai, de az mindenképpen gáz dolog, hogy nem tartja tiszteletben a kéréseid.

Az ilyen dolgok és akár ebből egy kellemetlen szexuális élmény könnyen tönkre tud tenni egy párkapcsolatot. Mondom ezeket úgy, hogy én soha nem próbálkoznék be vagy fogdosnám a barátnőmet miközben alszik.

2024. jan. 11. 08:48
 6/25 anonim ***** válasza:
79%
Nekem se tetszene. Ha nincs kedvem, ne erőszakoskodjon és főleg ne ébresszen fel azzal, hogy taperol.
2024. jan. 11. 09:41
 7/25 anonim ***** válasza:
12%
Nem normális, szakíts vele kommentek 3…2…1…
2024. jan. 11. 09:50
 8/25 anonim ***** válasza:
88%
Mert, szerinted normális, kedves 8-as? Hiába mondott nemet és aludt el, ha a hapsi dugna, akkor neki kutya kötelessége "eltűrni" legalább? Vagy mire gondolsz?
2024. jan. 11. 09:55
 9/25 anonim ***** válasza:
22%
#9 hol olvastál olyat, hogy nemet mondott? Szövegértés se megy idegből?
2024. jan. 11. 09:59
 10/25 anonim ***** válasza:
84%

10

"Általában akkor van ez, amikor fáradt vagyok vagy szimplán nincs kedvem szexelni."

Mert ez mit jelent? Azt, hogy nemet mondott, elutasította!

Te ennyire buta vagy, vagy hülye vagy?

2024. jan. 11. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!