Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most fiatalon nem használom ki a szépségemet, később nehezebb lesz párt találni? Vagy nem ezen múlik?
22 éves nő vagyok. Magam és mások által is szépnek tartott. Azonban sajnos ez az egy erényem, amit fel tudok mutatni. Mentális betegségben szenvedek, nem dolgozok, (gyógyulni próbálok/rajta vagyok az úton, terv a munka is), nagyon kicsi a szociális hálóm és nem merek kapcsolatot kialakítani. Azért sem, mert szociális fóbiám van, és azért sem, mert az előbb említettek miatt kevésnek érzem magamat egy kapcsolathoz.
Azonban pár hónapja elkaptak a gondolatok, hogy már fiatalabb én se leszek, és mi lenne, ha most egészséges lennék, ki tudnám használni a fiatalságomat/szépségemet, hiszen a pasik erre nagy mértékben buknak, kár tagadni. Aztán belegondolok abba, ha most ezt nem tudom kihasználni, elszáll felettem az idő, és ha oda is jutnék az életemben, hogy belefér egy kapcsolat, fenn tudok egy egészségeset tartani, arra már nem leszek kellendő.
Ha kizárólag a szépségével akar valaki érvényesülni, akkor valóban egy olyan árut próbál eladni, ami gyorsan romlandó.
Ha csak ezt tudod felmutatni, akkor valóban érdemes gyorsan gondoskodni a jövőről, mert azok szemében, akiknek más nem számít hamar elveszíed az értéked (és ha valóban csak szép vagy, de más nincs, akkor olyan embert fogsz találni, akinek a többi mellékes).
A kérdés az, hogy valóban nincs e másod az életben, mint a szépség.
Nőként ráérsz 50 évesen is családot alapítani, mert csak egyre szebb leszel. Anyukám mondta, hogy 50 évesen sokal szebb és vonzobb, mint 20 évesen volt. Nem hazudok, ez komolyan így volt, ő maga mondta. Szerintem érdemesebb hallgatni az idősebbek tapasztalataira. (azt is mondta, hogy ő nagyon tapasztalt, én pedig még nagyon tapasztalatlan, nekem még sokat kell tanulnom)
Szóval a válasz nem, 50 évesen jobbak lesznek az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!