Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én fogtam ki egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én fogtam ki egy ilyen párt vagy mindenki más ilyen lenne?

Figyelt kérdés

Ha vitatkozunk a párommal valamin, szinte lehetetlen észérvekkel, logikusan lefolytatni vele egy vitát. Kb meg sem hallja amit mondok, csak mondja a magáét mindaddig amíg nem elismerem hogy neki van igaza.

Erre csak akkor kerül sor ha tényleg belátom hogy így van, egyébként inkább elengedem, azt 1-2 napig mosolyszünet van, utána megbékélünk.

Például: meg van róla győződve hogy csak fával a legolcsóbb fűteni télen. Mondom átlagfogyasztásig inkább gázzal, árammal. A fa rásegítésre jó, de drága. Hiába beszélek neki, nem fogja fel, csőlátása van.

Szóval csak az én párom ilyen vagy általában egy nővel így megy egy vitatkozás? Persze tisztelet a kivételnek, ha nem mindenki ilyen.

F34

2023. aug. 25. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem kezel férfiként, le akar nyomni. Minek vagy vele?
2023. aug. 25. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

csak te fogtál ki.

mellesleg ennyi év alatt illett volna észrevenni, hogy mind a nők, mind a férfiak közt vannak olyan emberek, akikre elég ritkán lehet észérvekkel hatni.

2023. aug. 25. 12:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A konkrét esetben pont neki lenne igaza. Persze függ attól, a fát mennyire hatékonyan tüzelitek el. Nálunk pl. cserépkályha ill. gázkonvektor van. A cs.kályha melege nem hasonlítható a gázkonvektoréhoz. Egyszerűen sokkal nagyobb a hőleadó felület.
2023. aug. 25. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ahogy az első is írta, minek vagy vele?
2023. aug. 25. 13:08
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
A primitivebbek ilyenek.
2023. aug. 25. 13:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező, te milyen érveket hoztál fel?

Te is csak ismételgetted a magad igazát?

Mert akkor ez két vélemény, amit egyikőtök sem tud meggyőzően bizonyítani. És te mondod őrá, hogy nem lehet vele észérvekkel vitatkozni? Te mondod őrá, hogy csőlátása van? Nem ugyanabból a csőből néztek mindketten a világra????

2023. aug. 25. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem latod, hogy ez ugyanannak az eremnek ket oldala?

Pont ugyanazt csinalod, o sem tud meggyozni.

2023. aug. 25. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Igen, ilyenek a nők, képtelenek a logikára. Sokkal többre mész férfiakkal, nekik sokkal fejlettebb a vitakultúrájuk, a hangjuk is mélyebb, megnyugtatóbb, főleg, amikor higgadt, kedves, már-már doromboló, búgon hangon tolják a sok-sok száraz észérvet. :)
2023. aug. 25. 13:43
 9/11 A kérdező kommentje:

"De kérdező, te milyen érveket hoztál fel?"

Pl azt hogy kombinálva kell használni a fát, a gázt, és az árammal működő klímát is. Nem értette, csak a fa.

2023. aug. 25. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen rokonom, aki azt hiszi érvel, de folyton eltér és oda nem illő ténnyel hozná az igazát, és mikor mondom, hogy "eltér", akkor nem érti:D És azt hiszi értetlen vagyok, mert nem bírom követni.. micsoda mázli, hogy a sulis teljesítményeink meg az iqtesztjeink alapján nála ment valami félre, de ha nem tudnám, kételkednék benne, és akár lehetne ő is a kérdést feltevő. Ha az értelmesebb nem látja a logikát, akkor az nincs ott(vagy a másik túl szerencsétlen ahhoz, hogy képes legyen átadni, pontosan mire gondolt).

Egyébként nálunk fel tudnátok tankolni fából ingyen, mert itt tök ingyen adják az embereknek ilyenkor nyár végén, csak vigyék el tőlük az ilyen olyan kiszáradt felaprított fákat a telkükről. Hetente egy két poszt látszik rohadt nagy fakupacokkal, almafa meg ilyenek, rlgi/rossz fabútorok is, kisebb nagyobb ágak, törzs felkarikázva. És mindért csak el kell menni és fel kell(ene) pakolni..

Gondolom arra gondolt, hogy fából nagyon nagy mennyiség van ingyen(benzinköltség csak, vagy az se).

2023. aug. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!