Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki megrögzötten párt magának?
en alapvetoen jol elvagyok egyedul, szeretek is egyedul lenni, feltalalom magam es nem unatkozom vagy ilyesmi.
de mivel mar hosszu evek ota tart ez az allapot, neha mar kicsit elegem van belole. nekem mindent egyedul kell megoldanom, egyedul fizetek mindent, amit a lakasba veszek, ha szeretnek mondjuk egy uj tevet, vagy akarmi, nincs az, hogy felesbe osszedobjuk a parommal, ha hazaerek egy nehez es szar nap utan, nincs senki, aki megolel es fit nekem egy csesze teat/hoz egy pohar bort. a szex is sokkal tobb logisztikazast meg szervezkedest igenyel, nem tul kenyelmes, hogy ha akarok egy jo szexet, szexpartnert kell keresni hozza, amig parkapcsolatban sokkal egyszerubb, egyutt eltek, a nap 24 oraja adott a szexre es nem kell leszervezni senkivel, aggodni, hogy raer-e, meg mindig szivesen jon-e, akarmi. nincs az, hogy pl reggel megkivanom a szexet es ott a parom, vagy akar kitalalom, hogy setalnek egyet valakivel es ott van egybol a pasim, mint tarsasag.
programokat, nyaralasokat, utazasokat is sokkal egyszerubb parban szervezni. hiaba vannak a baratok, azert nem ugyanaz baratnokkel utazni, mint pasival. arrol nem is beszelve, hogy a legtobb embernek a tarsasagbol mar van pasija/csaja es sokan levakarhatatlanok egymasrol. vagy meg ha van is neha kulon program, a nagyobb volumenu esemenyeken ugyis egyutt vannak, en meg nem szivesen vagyok gyertyatarto. a parok legtobbszor masik parokkal vannak egyutt, en egyedulallokent emiatt sokszor hatranyban vagyok.
egy ido utan nagyon nem izgi, ha az eskuvokon csak en vagyok egyedul, mert meg a csunya, buta, kover lanyok is osszeszedtek valami kozepszeru pasit, aztan nezhetem egyedul, ahogy mindenki a parjaval tancikal.
nem az egyedullettel van a baj onmagaban, hanem azzal, ha mar nagyon regota tart. aki 2-3 honap utan hisztizik, az szanalmas, de nalam pl sokkal tobb idorol van szo.
Két dologban tévedsz.
1. Nem akar mindenki megrögzötten párt magának.
2. Egyáltalán nem igaz, hogy a férfiak jobban akarnának párt.
10 évig emberekkel foglalkoztam, dolgoztam. Napi szinten.
Ismertem nem egy nem kettő egyedül álló nőt, férfit, nénit, bácsit. KB egyforma százalékban.
Társfüggőket is ismertem. Ott kb 50 év felett, a hölgyek vezetnek függőségben. De ez lehet, hogy azért mert ők olyan "valaki" szuszogjon, körülöttem, valakinek tudjak főzni stb.. Típusak. Ez az 50-esek ma már 60-asok. Tehát, ők még abban nőtek fel. Nem mindenki. Természetesen sok olyat ismertem köztük is aki egyedül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!