Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele szerettem volna leelni az eletem es egyik naprol a masikra lelepett egy csomo valasz nelkul. Van egy 5 eves fiunk. Ezen hogyan lehet tullenni? 34f
Mennyi ideje tortent? Megismert valaki mast? Ha egyedul nem megy feldolgozni a dolgot, akkor terapia kell.
Tudom h konnyu mondani de meg mindig jobb mintha 50 eves korotokban lep le. Most meg 34 evesen konnyebben talalsz valaki mast. Nem veszteseg egy olyan ember, aki csak igy lelep. Hidd el.
Az elhagyást megelőzi pár fokozat. Először panaszkodik a nő, ezzel jelzi, hogy gáz van, csináljatok valamit. Aztán mérges rád, vszekszik, erőszakosabban kér. Ezután nem ér rá, nem érdekli, mit csinálsz, merre jársz, kivel, miért. Innen már nincs visszaút. Ezeket felismered utólag nálatok?
Biztos, hogy nem a semmiből tette ezt, főleg 5 éves gyerek mellett.
7-es válaszolóval teljes mértékben egyetértek.
Biztos voltak előzmények, olyan nincs, hogy boldogan éltek és egyszer csak a hasára csap a párod és lelép.
Gondolom ő is jelezte valahogy feléd, hogy valani nincs rendben, csak te nem vetted észre, mert baromira nem figyeltél az ő problémáira/igényire, esetleg elkönyvelted magadban, hogy "már megint hisztis a'zasszony"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!