Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes a párom már nélkülem elmenni találkozni a saját barátaival?
Ez inkább olyan, hogy vagy neki, mint kis kiegészítő, és elvinne. Mint Paris Hilton régen a kutyáját, most meg a gyerekét.
Nem értem ezeket. Nálunk ilyen fel sem merülne, pedig a párom rendszeresen eljár a barátaival, én meg addig tök jól elvagyok otthon. Nekem sincs bajom a barátaival, de az ő barátai, nekem nem kell több barát, van elég.
Úgy látom van "egy kis" gap köztetek, az értékrendetekben, a világképetekben. Na meg leginkább abban, hogy a pasid igenis eléggé önzőn viselkedik. Az "én barátaim", az "én ismerőseim", az "én társaságom", az "én világom" - feltűnt benne egy szó? Igen az "én" - azt akarja, hogy te alkalmazkodj, te igazodj ahhoz amit ő akar.
Hát nem'tom a hasonló akaratos, a saját elképzelésüket másokra ráerőltető emberek nem annyira főnyeremények többnyire...
Folyt.: baby, nem kell semmit megértetned a pasidnak MAGÁTÓL tudnia, érezni kellene, hogy ez neked díszkomfortos ÉS elfogadnia különösebb vita nélkül. Ha a saját világán kívül téged is szeret akkor ő maga akarna egészséges kompromisszumot kialakítani.
Vond le belőle a konzekvenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!