Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes a párom már nélkülem elmenni találkozni a saját barátaival?
Figyelt kérdés
Kötelező a megjelenés, pedig férfiak, én meg nő. Hogy értessem meg vele hogy ez nekem teher?2024. jan. 7. 19:53
1/15 anonim válasza:
Sehogy ha értetlen. Inkább megszabadulni kell tőle ha lélegezni nem tud nélküled.
2/15 anonim válasza:
Sehogy nem kell "megértetni", Mondod, hogy nem mész és otthon maradsz. Mi lesz ha nem mész? Hisztizik? Zsarol? Megver? Akkor talán el kéne gondolkodnod ezen a kapcsolaton.
4/15 anonim válasza:
Mássz rá a haverjaira. Többet tuti nem kell majd menned.
5/15 A kérdező kommentje:
Megsértődik, azt mondja csalódik, és nem akarok részt venni az életébe.. pedig elmagyaráztam neki hogy ez nem erről szól részemről.
2024. jan. 7. 20:05
6/15 anonim válasza:
Ő neki "kötelező" a barátnőiddel találkozni, ott van? Te hányszor mentél el vele a haberjaihoz, szimpatikusak neked, miért nem taliztok az összes baráttal néha? Biztos, hogy ő követelőzik, nem lehet, hogy van rá oka hogy úgy érzi nem akarod őt mélyebben megismerni? - a baráti társaság ám sokat elmond a partneredről.
7/15 anonim válasza:
Nem értem, miért kell ezt a barátkozósdit erőltetni. Vagyis értem, a férfi főszereplőnek gondolja magát.
8/15 A kérdező kommentje:
Részemről nem kötelező semmi. Aki az ismerősi körében szimpi, azzal jól ki is jövök. De aki nem, azt se bántom, csak kihagynám a találkákat. Ennyi.
Nagyon jól ismerjük egymást, és nincs baj az együttélési kötelékekkel. Neki ez valami teljesen képbe nem illő elvárása..
2024. jan. 7. 20:15
9/15 anonim válasza:
Szóval azért nem akarsz velük talizni, mert nem bírod őket? Azt el kéne mondani a párodnak és ha nem érti meg, hogy egyáltalán nem muszáj bírni őket, sőt talizni se azokkal se akiket kedvelsz akkor kalap-kabát. Valljuk be még némelyik családtagot is csak elviselni tudsz nemhogy barátot. Kisebbségi komplexusa van rendesen.
10/15 A kérdező kommentje:
A nem kedvelés is erős szó, inkább csak krvára semmi témánk nincs, és én amúgy se vagyok durván extro.
Ez kisebbségi kompelxus lenne? Miért?
2024. jan. 7. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!