Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért került el az exem engem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért került el az exem engem?

Figyelt kérdés

Anno ő szakított velem, ő vert át, és nem értem, hogy miért pont ő került engem. A barátommal sétáltunk, és mikor meglátott minket az exem, rögtön átsétált inkább a másik járdára. A barátom nem is tudott erről semmit, ugyanis sose beszéltem úgy igazán neki az exeimről, nem is mutattam őket sose.

Pedig az exem miután szakított velem, utána kb. 11 hónapra rá, nemcsak, hogy összejött egy másik nővel, de az a nő már szinte rögtön teherbe is esett tőle, és össze is házasodtak. Tehát még igazság szerint ő járt jobban, hamar elfelejtett engem, és semmi szégyellnivalója nincs. Én jóval később jöttem össze a barátommal, mint ahogy az exem talált valakit.

2024. jan. 5. 21:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Köszönni akkor is lehet. Én kábé semmire nem gondolnék, ha a párom köszönne egy SZÁMOMRA idegen embernek.
2024. jan. 5. 21:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

9 Te tudod, hogy az exed partnere milyen? Ha féltékeny,hiszti és rinyagép és te 100csillagos mosollyal köszönsz neki, hát szerzel nekik két-pár nap "haragszomrád"-ot, pedig tényleg csak köszöntél és semmi félreérthető szándék nem volt benne..

Szeresd embertársad-mint önmagad:DD

2024. jan. 5. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki egy köszönés meg egy mosoly miatt féltékeny az nem az én emberem.
2024. jan. 5. 21:40
 14/21 anonim ***** válasza:
10 :DD
2024. jan. 5. 21:41
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem, hogy empátiából kerülte ki.inkabb csak kényes volt a szitu és egyszerűbb volt átmenni a másik oldalra.
2024. jan. 5. 21:42
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
13 Ezt senki nem tudhatja. Te ismered az adott embert aki mellett élsz, ő nem ismeri max. net-en, főleg ha kotort a nevedben, amiből sok sok mindent le lehet szűrni:D
2024. jan. 5. 21:43
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
15 Az emberek jók-sok jó van közöttük, akik gondolnak a másik emberre is, nem csak magukra. Főleg ha tudja-mint én is-hogy mennyire érdekes a másik nem-nek akár a volt partner..
2024. jan. 5. 21:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Miért lett volna kényes neki ez a szitu, mikor ő hagyott ott engem, meg hamarabb megtalálta az igazit?
2024. jan. 5. 21:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Őt ismerve biztos nem empátiából került engem.
2024. jan. 5. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt kedve akkor hozzá csak egyszerűen.
2024. jan. 5. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!