Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért került el az exem engem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért került el az exem engem?

Figyelt kérdés

Anno ő szakított velem, ő vert át, és nem értem, hogy miért pont ő került engem. A barátommal sétáltunk, és mikor meglátott minket az exem, rögtön átsétált inkább a másik járdára. A barátom nem is tudott erről semmit, ugyanis sose beszéltem úgy igazán neki az exeimről, nem is mutattam őket sose.

Pedig az exem miután szakított velem, utána kb. 11 hónapra rá, nemcsak, hogy összejött egy másik nővel, de az a nő már szinte rögtön teherbe is esett tőle, és össze is házasodtak. Tehát még igazság szerint ő járt jobban, hamar elfelejtett engem, és semmi szégyellnivalója nincs. Én jóval később jöttem össze a barátommal, mint ahogy az exem talált valakit.

2024. jan. 5. 21:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Senkise akár osszefutni az exevel. Rossz emlékek.
2024. jan. 5. 21:16
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

Engem hidegen hagyna...gyerekes az ilyen.

M 31

2024. jan. 5. 21:22
 3/21 anonim ***** válasza:
N*
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Csak kínos volt neki a szitu.
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Találkozás egy régi szerelemmel. Rossz randevú, a kutyának való.
2024. jan. 5. 21:24
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert volt gyerekszobája, és nem akart udvariatlan lenni, hogy rád köszön akkor amikor a partnereddel vagy, ne hogy félreérthető legyen a helyzet. Minden normális ember így csinálja. Csak az elefánt az aki nem zavartatja magát, és akkor is oda megy amikor semmi keresnivalója, és teszi veszi magát..
2024. jan. 5. 21:28
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

*ne hogy félreérthető legyen a helyzet, vagy magyarázkódnod kelljen bárki előtt is hogy kicsoda, micsoda, honnan ismered..

Szerintem udvarias volt. Én is igy tettem volna a helyzetben.

2024. jan. 5. 21:30
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
6+ Amúgy egy tekintettel is simán lehet üdvözölni/köszönni a másiknak, aki hosszú időn keresztül a partnered volt. Nem bámulásra gondolok, hanem egy gyors köszönésre.
2024. jan. 5. 21:33
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Sztm meg egy normális ember elmegy az exe mellett és köszön. Ennyi erővel minden ismerősöm elkerülöm.
2024. jan. 5. 21:36
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én pillantásom torkonszurna az elemet 😂
2024. jan. 5. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!