Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak rá vagy várjak?
2 hónapja randizgatok. Volt szex, vacsorázás, közös hétvége most pár hétre egy ország választ el minket. Videó telefonáltunk, küldözgettünk képeket a napunkról...az utolsó hangüzenetben még azt mondta gyönyörű szemeim vannak, elveszik benne meg szívesen enne abból amit sütöttem. Küldött egy vacsizós képet. Én kedvesen reagáltam rá. Aztán eltűnt.
Megkérdeztem hogy van, azt mondta beteg és egésznap otthon van, orvos kiírta. Visszakérdezett. Én is mondtam hogy igyekszem jobban lenni. Aztán eltűnt, nem válaszolt. Újabb 2 napja semmilyen elérhetőségen nem posztolt vagy volt elérhető.
Nem akarok túl sok lenni, az is lehet időközben meg gondolta magát. De várjak még jelentkezik vagy keressem...nem tudom melyik jobb.
Jó, de azért napokra eltunni az más kategória.
Rairhatsz, persze, de azért említsd meg, hogy fura így a szitu, hogy eltűnt.
Csajok ugyan így tűnnek el napokra. Rá kell írni, gondolni egy számot, aztán ha előkerül biztos ad magyarázatot, ha meg nem akkor meg le van ejtve. Mi ezen olyan rendkívüli.
Ha meg van egy pár hónap mögöttük, ugyan legyen már ennyi érzelmi tartalék ebben a valamiben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!