Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után írjak neki vagy várjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után írjak neki vagy várjak?

Figyelt kérdés

sziasztok. írtam egy régi ismerősömnek akiért nagyon odáig voltam régen.

tök aranyosan visszaírt meg minden. aztán ahogy beszélgettünk egyszer csak olyan mondatot kaptam amire nem tudtam mit is lehetne írni ezért inkább hagytam... azóta se ő nem írt se én.

írjak neki szerintetek vagy várjak még vele? vagy az nagyon nyomulós lenne?

meg most lehet h azt hiszi h nem akarok vele beszélgetni amiért nem írtam vissza... szóval nem tudom.

2022. márc. 25. 16:08
 1/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
54%
Szerintem sürgősen írj vissza, ha szeretnél tőle akármit!
2022. márc. 25. 19:11
 2/8 A kérdező kommentje:

de mégis mit? egy tökre más dologról elkezdek írni az nem lesz olyan fura?

meg nem beszéltünk eddig így nem tudom mit szólna ha random írnák h am milyen napod volt..

2022. márc. 25. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha azóta se tudod, hogy reagálj a múltkorira és hogy vidd tovább a dolgot, és ő se keres, nem sok közötök lehet egymáshoz.
2022. márc. 25. 19:25
 4/8 A kérdező kommentje:
ez a mai nap volt. igazából lenne mit írnom neki csak nem tudom h reagálna. nem tudom h akarja e egyáltalán h írjak. mondjuk az igaz h mikor írtam neki mindog rögtön válaszolt.
2022. márc. 25. 19:31
 5/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Sz*rd le, mit reagál! Írd meg neki. Ha nem jön össze a dolog, max nem jön össze, és akkor tudod, hogy megpróbáltad. :)))
2022. márc. 25. 19:38
 6/8 A kérdező kommentje:
megírnám de nem tudom... jobb lenne ha ő írna bármit is. csak h tudjam h tényleg akar beszélni velem.
2022. márc. 25. 19:46
 7/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Kérdező. Minden bántás nélkül: Ne gatyázz már annyit! Hiszen szereted. :))) Írd meg ahogy gondolod! ^^ Ha úgy van vele, fogja érteni.
2022. márc. 25. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt írd neki, amit arra a mondatra elsőként írtál volna. De ne szarakodj
2022. márc. 26. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!