Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak rá vagy várjak?
2 hónapja randizgatok. Volt szex, vacsorázás, közös hétvége most pár hétre egy ország választ el minket. Videó telefonáltunk, küldözgettünk képeket a napunkról...az utolsó hangüzenetben még azt mondta gyönyörű szemeim vannak, elveszik benne meg szívesen enne abból amit sütöttem. Küldött egy vacsizós képet. Én kedvesen reagáltam rá. Aztán eltűnt.
Megkérdeztem hogy van, azt mondta beteg és egésznap otthon van, orvos kiírta. Visszakérdezett. Én is mondtam hogy igyekszem jobban lenni. Aztán eltűnt, nem válaszolt. Újabb 2 napja semmilyen elérhetőségen nem posztolt vagy volt elérhető.
Nem akarok túl sok lenni, az is lehet időközben meg gondolta magát. De várjak még jelentkezik vagy keressem...nem tudom melyik jobb.
Ha már egyszer beteg, nem kézenfekvő, hogy éppen hidegrázással fetreng kifordult szemekkel vagy örülne a lyuknak a seggén, ha éppen nem hányna rajta?
Ha elkap nagyon a gépszíj, én hajlamos vagyok bevenni a gyógyszereim-vitaminjaim, aztán begubózva átaludni 1-2 napot. Csak budira járok ilyenkor.
Ha beteg, akkor simán lehet, hogy fáj a feje, doglodik. Adj neki pár napot. Ha újabb napok telnek el anélkül, hogy jelentkezne, akkor az lehet, amit fentebb is írtak.
De ne hibaztasd magad, te nem csináltál rosszul semmit. Van, hogy félremennek a dolgok.
Várok még 2 napot, ha akkor sem jelentkezik...megkérdezem újra.
De attól még számomra furcsa, hogy mindig jelentkezett eddig és semmi arra utaló jel nem volt hogy félrementek volna a dolgok. Hisz nagy reményekkel beszélt rólunk pár napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!