Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elvárjàtok a párotoktól, hogy legyenek pontos anatómiai ismeretei a női testről?
- Legyenek ismeretei a női nemi szervről. Ne csak a hüvelyről, hanem nagyajak, kisajak stb...
- Legyen tisztában azzal, mi a menstruáció oka, és hogyan zajlik le.
39. Jó ez nem volt átgondolt. 😢
Amúgy mikor hormonmentes janka nagyon futott, tudtam fejből a menstruáció szakaszait is. Meg úgy eleve sokat tanultam onnan. A csikló izgatással sincs bajom egyébként, nem tartom rossznak vagy ilyesmi. Csak úgy eszembe jutott, ha már mindenki mindenbe beleköt én se maradjak ki a buliból.
38. A hüvely belső falán van egy kb 1cmes folt, kb 7-8cm mélyen, lényegében ez a ugyanaz a szerv, aminek a az egyik vége a csikló. De csak akkor “jön elő” mikor a csikló megtelik vérrel, ha a nő izgalomba jön. Ilyenkor kicsit kidudorodik, és lehet izgatni. Sajnos még nem volt alkalmam a valóságban is kipróbálni.
Úgy hogy ennyi amit tudok. Mondjuk az érdekelne hogy legalább minimálisan látszik e hogy ilyen izgalmi állapotban van a nő, vagy azt csak ő érzi.
42, az a szomorú, hogy itt az oldalon pl az egyik habzószájú, aki a menstruációs szabadság ellen van, ő pont nő, és az a nagy érve, hogy hát ő is túléli, amelyik nő nem, az csak lógni akar....
ROhadt lehangoló:/
43. Én úgy oldanám meg, hogy a férfinak járjon betegszabadság a gyerek után is, a nő meg kapjon ugyanannyi mensis szabit.
Persze én csak egy nyomi nőgyűlölő vagyok, neki meg igaza van, mert nő….
44, de a kettő hogy függ össze?
Mármint... a férfinak és a nőnek is van gyereke, mindkettőnek jogosult kellene legyen a gyerek után járó betegszabadságra.
A mensiszabi meg évente 12 nap, amiből havonta 1et lehet elhasználni és ha nem hasnzáltad el, elveszett. Ha láttál már beteg gyereket, ez édeskevés hozzá:D A kettő még csak nem is hasonlít.
54 szavazat!
Wow!
Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt! :)
Természetesen jöhetnek még kommentek/szavazatok.
45. A nőket a munkáltató sokszor azért nem akarja alkalmazni, mert a gyerek miatt ő megy szabira, ha a férfi megy, akkor kicsit közelebb kerülnének a bérek, és a nőket könnyebben alkalmaznák.
Ha a nőkhöz csapsz hozzá, 12 meszi szabit, meg mondjuk 15 nap gyerekbetegszabit, akkor ki az aki fogja őket alkalmazni. Így relatív egyelően lenne elosztva az extra szabi.
47, ez így ebben a formában mondjuk jogos.
Ugyanakkor szerintem rossz irány, hogy megkötjük, hogy melyik szülő milyen feladatot lásson el a gyerekkel kapcsolatban. A születés után a szoptatást leszámítva teljes mértékben ugyanannyira képes a gyerek tekintetébne mindkét szülő. Szóval ebben a tekintetben az lenne a kívánatos, hogy az adott gyerekbetegszabikból mindkét szülő meríthessen és egymás közt úgy osszák el ahogy jónak látják.
A mensiszabi meg amúgy nyilván nem minden nőnek jár, csak a betegeknek.
Én pl látássérült vagoyk, emiatt jár +5 nap szabadság. Miért? Franctudja, nyilván nyralok azon az 5 napon is, nem pedig.. vakoskodom vagy tudomisén:D
Szerintem azokat akiket érint a mensiszabadság témája (amúgy elég kis része a társdalomnak), tehetnék "vonzóbbá" a munkáltatók részéről úgy, hogy adókedvezményt kap utána a munkáltató.
Igaz, amikor felveszi a munkaerőt nem tudja, hogy jogosult-e bármi ilyesmire.
48. “Szóval ebben a tekintetben az lenne a kívánatos, hogy az adott gyerekbetegszabikból mindkét szülő meríthessen és egymás közt úgy osszák el ahogy jónak látják.”
És kis magyar hazánkban ebből mi lenne? 90%a nő venné ki, és akkor csak rontunk a nők helyzetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!