Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Elvárjátok a párotoktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elvárjátok a párotoktól, hogy legyen más járműre is josija nem csak szeélyautóra?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta, hogy nem érzi magát biztonságban mellettem mert csak személyautóra van jogosítványom, és jobban megbízna bennem ha nagy autóra is lenne jogsim.
2012. febr. 4. 16:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
tök hülyeség. hiába tanulod meg kezelni a kamiont, a traktort, meg a munkagépet, ha egyiknek a vezetése se hasonlít az autóéra.
2012. febr. 4. 16:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi az összefüggés a biztonság és a "nagy autó" között... Én nem várnám el.

18/L

2012. febr. 4. 16:22
 3/16 anonim ***** válasza:

ez hülyeség...

én még senki olyan mellett nem ültem akinek lett volna más jogsija is és mégsem féltem :D

2012. febr. 4. 16:23
 4/16 anonim ***** válasza:
Dehogy várom el, minek? A páromnak is "csak" személyautóra van jogsija (plusz nagy- és kismotorra, de nemhiszem, hogy ez számít), mégis munkája kapcsán egy nagy Mercedes Sprintert vezet. Abszolút biztonságosan, nála jobb sofőrrel még nem ültem egy autóban.
2012. febr. 4. 16:27
 5/16 Macs1209 ***** válasza:

Schumachernek is csak személyre van jogsija. Mellé be mer ülni bárki ?

Tiszta vicc. Amúgy ha így áll hozzá, vegyen egy tankot,

aztán azzal menjen mindenhová. Vagy ki se mozduljatok,

mert akár a járdán elcsaphat egy eltévedt autó.

Nekem is csak Bs jogsim van, mégis akárki beült mellém

nyugodt szívvel még évekkel azelőtt, hogy lett volna

jogsim...

Hiába van C-E jogsid, ha személyautóval mész. Vagy ha

már van más jogsid, akkor csőrös kamionnal vinnéd a csajt

discoba? Esetleg traktorral? az is jó magas, nagy kere-

kekkel, aztán tényleg kisebb a balesetveszélye.

2012. febr. 4. 16:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Dehogy várom el, még ilyen hülyeséget.

Akkor nem mernék beülni mellé, ha személyautóra nem lenne jogsija :D Bár akkor nyilván én vezetnék.

2012. febr. 4. 16:43
 7/16 PT-Daniel ***** válasza:
Ez tenyleg hülye gondolkodasmod a baratnödtöl! Nekem motorra van jogsim es szamomra nagyon unalmas az autokazas, de mivel reflexeim a motorozashoz szoktak, nekem iszonyu lomhanak es lassunak tünik az autovezetes (Szoval, mar csak azert is tartom biztonsagosabbnak). Es mivel haladok, ahol tudok, baratnöm nem erzi magat mindig biztonsagban mellettem, pedik sokkal ovatosabban es türelmesebben vezetek, mint amikor nem ül mellettem. Felajanlottam neki, hogy ha nem tetszik, vezessen ö, de ugy meg kevesbe erezne magat biztonsagban.
2012. febr. 4. 16:45
 8/16 anonim ***** válasza:

Érdekes lenne megnézni a múltját, lehet, hogy valami miatt megszokta a kamionokat.

Én egy ilyen megjegyzés után biztosan rövid úton megszabadulnék a nőtől.

2012. febr. 4. 16:50
 9/16 anonim ***** válasza:
nem igazán értem. a nagy autóban nem félne, a kisebben meg igen? vagy mi van? szerezzen ő rá jogsit,ha ennyire akarja...
2012. febr. 4. 17:04
 10/16 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért van úgy oda, hogy csak személyautóra van josgsim pedig normálisan vezetek nem vagyok száguldozó tipus.
2012. febr. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!