Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bármit kérhetnétek a párotoktól, mi lenne az?
Azt hogy jöjjön vissza hozzám, nem bírok nélküle lenni :(
a napokba szakítottunk...
19/f
legalább negyed órát gondolkodtam, mit írhatnék, de csak a tejberizs jutott eszembe :) tudom, kérted, hogy ne kaját, de annyira jól csinálja...egyebekben meg mindenem megvan, sosem kellett kimondanom, mit szeretnék, én nem kértem még a férjemtől soha semmit, mégis megkaptam mindent. töbre nem vágyok, extrém szexuális kívánságaim meg nincsenek.
29/N
A szexuális életünk nagyon jó így ebben nincs semmi.
De amit Én is kérnék, hogy ugyan úgy szeressen, mint most 2 év után is. De igaz tudom, hogy egy így is lesz .$ Imádom :)
KÖszi! Tök jó, hogy többen nem nagyotmondó dolgokat kérnétek, ez azt jelenti, hogy elégedettek vagytok. Jó ilyeneket olvasni :)
Amúgy a tejberizzsel nincs semmi bajom, nem kötöttem ki, hogy kaja nem lehet, csak szerettem volna az idétlen válaszoktól megkímélődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!