Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Elvárjàtok a párotoktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elvárjàtok a párotoktól, hogy legyenek pontos anatómiai ismeretei a női testről?

Figyelt kérdés

- Legyenek ismeretei a női nemi szervről. Ne csak a hüvelyről, hanem nagyajak, kisajak stb...

- Legyen tisztában azzal, mi a menstruáció oka, és hogyan zajlik le.

2024. jan. 4. 20:04
A kérdező szavazást indított:
Igen, elvárom. Egy férfinak tudni kell ilyeneket.
Nem várom el.
54 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szerintem ez alap. Én is tisztában vagyok a férfi szervezetének működésével.
2024. jan. 4. 20:06
 2/54 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem kérdeztem ki egy pasit se, de elég alapnak tartom, hogy tisztában legyen vele. Nagyot esne a szememben minden olyan ismerősöm, akit értelmesnek tartok, ha ezeket nem tudnà. Van olyan, akiből viszont kinézem, hogy ennyire buta. Velük értelemszerűen már csak ebből kifolyólag se kezdenék.
2024. jan. 4. 20:06
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nyilván nem kell annyira képben lennie, mint egy nőgyógyásznak, annyira azért én se vagyok, de borzasztó kiábrándító olvasni némely helyeken, hogy egyes férfiak még azzal sincsenek tisztában, hogy a menstruációs vér és a vizelet nem azonos helyről jön.
2024. jan. 4. 20:09
 4/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno volt 'partnerem', akinek fogalma sem volt arról hogy mi az az ovuláció. Oké, akkor mondom egyszerűbben - termékenyebb napok. Fogalma sem volt róla, nem is akarta megérteni hogyan működik a testem.

Nem kértem hogy egyen anatómia könyvet reggelire, de azért örültem volna ha figyelembe veszi ezeket a dolgokat és nem akar ész nélkül együtt lenni.

2024. jan. 4. 20:12
 5/54 anonim ***** válasza:
97%
Igen elvárom. És mivel fiús anya vagyok így igyekszem biztosítani is az utánpótlást normális férfiakból. A 11 éves fiam mindent tud, a betétről és a tamponról is hogy mik azok.
2024. jan. 4. 20:14
 6/54 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ.

Ha olyanról van szó, amit egy átlagos családnak 2 évesen megtanul az ember, akkor igen.

Ha olyanról van szó, ami általános iskolában hetedikes tananyag, akkor is.

Sokkoló olyan férfiakkal találkozni, akik megkérdezik, hova fogy el napi 2 tekercs WC-papír, mert ötlete sincs.

Vagy ha állítja, hogy a a felfázás az csak dugástól lehet.

Ezek 9 éves szinten vannak, ki engedné be a testébe őket, amikor azt se tudják, hogy 3 alsó testnyílás van?

2024. jan. 4. 20:32
 7/54 anonim ***** válasza:
100%
Anatómiai ismeret nem kell, de azért az alap dolgokkal legyen már tisztában.
2024. jan. 4. 20:34
 8/54 anonim ***** válasza:
93%

Azért az, hogy mi a menstruáció az egy nagyon alap dolog. Amúgy általános iskolában is tanítják, az 5.-osztályos természettudomány tankönyv egyik fejezete az emberi szaporító szervrendszer, amiben téma a menstruáció (5.-es gyerekem van, idei tankönyv). Nyilván az egy baromi felületes anyag, de legalább valami, egy 10-11 éves is valamennyire tisztában van vele, akkor egy felnőtt embernek is illik tudnia ezeket, hogy mi a ciklus, mi az ovuláció, a menstruáció. Hogy zajlik a fogantatás, mikor van a beágyazódás... Sajnos sok nő sincs ezekkel képben, csak olvassatok bele a gyermekvállalás topikba.

5.-es a fiam, tudja mi a női ciklus, mi történik ilyenkor, mi az a petesejt, peteérés, mi az a betét, tampon, intimkehely (mert azt használok általában, kérdezte az mi, elmondtam). Ahogy azt is, hogy mi a spermium, az ondó, hogy mi az éjszakai magömlés, hogy hogyan esik teherbe valaki ... A lányom még kicsi, 6 éves. De a menstruációval ő is képben van, a a többit meg majd fokozatosan vele is, ahogy a fiúval csináltuk

2024. jan. 4. 20:45
 9/54 anonim ***** válasza:
23%
Persze. Nőgyógyász. Bebaszna ha nem ismerné
2024. jan. 4. 20:55
 10/54 anonim ***** válasza:
100%
Azért tudnia kéne az alapot tényleg. Nem nagy dolog, ráadásul tanulja is.
2024. jan. 4. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!