Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan felhasználó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan felhasználó akit szívesen megismernétek?

Figyelt kérdés
Nem féltek, hogy csomó beteg alak írogat ide?
2023. dec. 30. 22:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Alig van már pár ember névvel, van akivel beszélgettem már régen, de a többség (nevesek) többnyire nem ír olyan figyelemfelkeltő dolgokat, hogy mindenképp meg akarnám jobban ismerni őket. Vannak akiket szinte majdnem mindig zöld pipázok, mert vagy egyetértek, vagy viccesek, de ennyi. Van innen egy online bff-em, de az nem mai ismeretség.
2023. dec. 30. 22:33
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
Én pár emberre kíváncsi lennék személyesen, pl a fent említett Balázskàra, vagy arra az elmebetegre, aki 10 éve öngyilkosággal fenyegetőzik, mert szakítottak vele és minden éjszakáját itt vergődve tölti az oldalon. Amúgy elég sok embert ismertem meg innen.
2023. dec. 30. 22:33
 13/23 anonim ***** válasza:
37%

2, Nem félek;

1, Igazából nincs. Sok a fura, ez tény, de az évek során rájöttem: minden ember ugyanolyan, nagyon nagy különbség egyáltalán nincs senki közt sem...

2023. dec. 30. 22:36
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Van, de csak a privát üzenetet küldők között. Van olyan, akivel már 3 éve kisebb-nagyobb kihagyásokkal levelezünk, mert egymásba botlunk 1-1 kérdésnél, de még egymás neveit sem tudjuk. :-D
2023. dec. 30. 22:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Akikkel ismerkedtem volna, már régen elmehettek innen.

Anno szinte minden 2. embernek kint volt a neve

2023. dec. 30. 23:14
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Én élvezem az anonimitást, és ezt nem is akarnám átlépni, mert szabadságot ad.

Beszélgettem már érdekes emberekkel, érdekes témákban, amit szívesen tovább vittem volna, de nem ismerkedés jelleggel.

2023. dec. 30. 23:24
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

Elég sok embert ismertem már meg innen az oldalról, köztük sok beteget is. De félni nem félek senkitől. 35 éves férfi vagyok, ráadásul nem is a kisebbik fajtából, és félős sem vagyok. Szóval nem hinném, hogy én lennék a potenciális áldozatjelölt. A legnagyobb zaklatás amit ezen az oldalon szoktam kapni, az az, hogy néha megtalál egy-egy meleg gyerek.

Az itteni ismerkedéseim szinte kivétel nélkül csalódás volt, így már nem akarok ismerkedni itt.

Egy ember van akire azért kiváncsi lennék azon kevesek közül akik névvel írnak, ő pedig Kitana. Az oka pedig nagyon banális. Kisfiú koromban a kedvenc filmem a Mortal Kombat volt,és k.rva szerelmes voltam a Kitana hercegnőbe.:)

Így mikor meglátom, hogy kommentel valamit, mindig eszembe jut az a szinésznő, és azon gondolkodom, hogy vajon az itteni Kitana hogy nézhet ki, vagy milyen habitusú nő lehet.:)

2023. dec. 31. 00:16
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Józsi bácsi 64F az is komoly figura lehet.
2023. dec. 31. 00:20
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Van itt egy másik fickó, akivel régebben sokat írogattunk egymásnak, a csajokról beszélgettünk, melyikünk hogy áll velük, hogyan közeledünk a kolléganőinkhez.

Csajból is volt itt egy kérdező, aki panaszkodott, hogy nem talál magának megfelelő pasit. Írtam Neki, néhányszor leveleztünk, úgy tűnt, bejövünk egymásnak, majd úgy döntött, párkapcsolat helyett inkább a sportnak szenteli az idejét (testépítő), és lelépett. Egy másik válaszoló rám írt privátban a témában, mert ismerős volt Neki a szitu, és így lebukott a csajszi, egy csaló volt!

Kitana neve elég érdekes, ritka és fiatalos, Őt én is megismerném, persze nem feltétlenül kezdeményezni olyan céllal...

2023. dec. 31. 00:34
 20/23 anonim ***** válasza:
62%

19-es!

Igen, ezért jó ha vannak olyanok itt az oldalon akikkel tartod a kapcsolatot. Nekem is van egy pár srác akikkel szoktam beszélni itt, és bukott már le így csaj, hogy "elfelejtett" eljönni a megbeszélt találkozónkra, aztán bekamuzta, hogy orvoshoz kellett mennie,de én pontosan tudtam, hogy a másik sráccal találkozik éppen, akit szintén itt az oldalon hülyített be, csak nem tudta, hogy mi beszélünk egymással.

2023. dec. 31. 00:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!