Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők annyi pasit kapnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők annyi pasit kapnak szexre, amennyit akarnak, akkor miért nem tudják kiválasztani a számukra legjobbat?

Figyelt kérdés
Elvileg az van, hogy úgy lehet maximalizálni az esélyeket, ha minél többel kipróbálják és a legjobb teljesítményt nyújtó pasival maradnak. Persze van egy bizonyos időkorlát is, amíg ezt lehet játszani, de mondjuk 30 éves korig azért sok potenciális jelölt kerül.

2023. dec. 30. 20:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Én pont ezt csináltam. 32 voltam amikor összejöttem azz a férfivel aki 100 százalékban megfelel nekem.
2023. dec. 30. 21:07
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

"legjobb teljesítményt nyújtó pasival maradnak"-

de a nekünk nőknek nem ez a fő szempont okoska!

2023. dec. 30. 21:14
 13/33 anonim ***** válasza:
3%

12-es!

Dehogynem.

2023. dec. 30. 21:18
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
13. Nálatok forog minden a szex körül, pont ezért vagytok olyan egyszerűek.
2023. dec. 30. 21:29
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjuk meg az új évre, hogy incelekkel nem vitatkozunk a szexről.
2023. dec. 30. 21:32
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
Inkább azt fogadjátok meg, hogy nem játszátok állandóan az álszent szűzk.rvát.:)
2023. dec. 30. 21:46
 17/33 anonim ***** válasza:
92%

Csak jó szexre se könnyű találni partnert.Azért fontos,hogy ne legyen hülye.Ahhoz,hogy ránézésre meg tudd nagyjából állapitani,hogy mit tudhat,ahhoz kell tapasztalat,ami évek alatt gyűlik össze.valamennyire vonzódni is kell hozzá.És sose azt csináljátok,amit kell,tisztelet a kivételnek

A párkapcsolat meg megint más dolog.

2023. dec. 30. 22:08
 18/33 anonim ***** válasza:
66%
Maga a szerelem egy összetett dolog. Én életemben először lettem szerelemes egy nőbe. Sosem ittam, sosem cigiztem. De a szerelem szerintem olyan mint aki dohanyfuggo vagy alkoholista. O folyamatosan szexel vadidegen férfiakkal és rendesen engem átvert. De nincs stabil kapcsolata. Én viszont nagyon szerelmes vagyok belé meg mindig. És nem tudom ennek az okát. Mert így hogy láttam ahogy hetenként szexel idegen férfiakat visz fel magához. Más már rég elfelejtette volna. Én nem tudom. Nem tudom miért.
2023. dec. 30. 22:34
 19/33 anonim ***** válasza:
93%

"nem játszátok állandóan az álszent szűzk.rvát"

Az, hogy a pua incel podcastben azt mondják, ilyenek a nők, és nem olyanok a valóságban, mind a te problémád, picur.

2023. dec. 30. 22:51
 20/33 NTBS ***** válasza:
Mert a legtöbb férfi csak szavakban erős! A tettek már más szint! Mindenképpen. Tisztelet a kivételnek.
2024. jan. 2. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!