Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha eldöntöttem hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eldöntöttem hogy egy darabig vagy jódarabig nem kell kapcsolat akkor attól miert nem vagyok boldog kiegyensúlyozott?

Figyelt kérdés

A korábbi kapcsolataim annyira leszívtak kiidegeltek hogy kb azon a szinten vagyok minek nekem ellenség ha ilyen barátaim vannak.

Besokalltam. Csend kell, nyugalom harmonia biztonság meg ilyenek.

Aztán ebben a csendben nyugalomban meg elkezdek bedepressziózni, ahelyett hogy épülnék! Az ágyból kikelni sincs kedvem 1 hét szabadságom is lesz ráadásul es már meg az csinál ki hogy 1 hét szabimnak sincs így értelme.

Most nekem a problémák a baj a nyakamba az élet, es a békében nyugalomban is tönkremegyek?

2023. dec. 30. 14:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatfüggő vagy vagy pedig szimplán nem tudod elfoglalni magadat egyedül, társaság nélkül. Egy hét szabadság jó alkalom, hogy utánajárj az okoknak, tarts egy kis önismereti hetet, rájöjj, hogy mik azok a dolgok, amiket tudsz egyedül is élvezni.
2023. dec. 30. 14:41
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinalsz, amit feltoltodsz? Ha semmit, akkor ures maradsz.
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a megoldás az, hogy aktívan el kell kezdened tenni magadért, öngondoskodás, önkényeztetés, és masszívan az azok által adott jó érzésekre koncentrálni, a múltat pedig teljesen kizárni.
 4/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kapcs függő mivel simán szakítok. Egyszerűen menekülök is. Ahogy most is menekültem a csendbe nyugalomba biztonsagba.

De azt érzem cseberből vederbe esés lett ebből.

2023. dec. 30. 14:52
 5/23 anonim ***** válasza:
Én rejszolok és pc, takarítok, főzök, film, zárásképpen megint csak rejsz.
2023. dec. 30. 14:52
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
#4: bocsi, de ha ugyanolyan sz*rul érzed magadat egyedül, mint ahogyan a kapcsolatban érezted, az azt jelenti, hogy ugyanúgy utálod a saját magad társaságát, mint a volt partneredét utáltad. És ez marhára nem vall egészséges pszichére.
2023. dec. 30. 14:54
 7/23 anonim ***** válasza:
Kb hasonlót érzek.
2023. dec. 30. 14:56
 8/23 A kérdező kommentje:

6. Nem utálok en senkit. A kapcsolatban se ezek voltak a bajaim. Hanem pl a beteges féltékenységük kicsinalt. A hamis vadaskodások trágárság düh. Szeretni nem tudnak de orditani annal inkább. Hát köszi. Nekem nem ezt jelenti egy kapcsolat.

Ha barázom van az ne peklapattal támadjon már hatba. Nem ezt várnám

De megszívom mindegyikkel mindig. Ha nem feltékenyseg akkor mas tikkjük van.

Es akkor jön a Flowers.

A klipben a nő boldog..

2023. dec. 30. 15:08
 9/23 A kérdező kommentje:

Mintha csak én lennék

[link]

Aztán meg 180 fok és depresszio.

2023. dec. 30. 15:10
 10/23 anonim ***** válasza:

Mert ez nem döntés kérdése ⚖️. Eldönteni egy poharat tudsz 🍷, vagy azt, hogy hova akarsz menni továbbtanulni 🎓, de a kapcsolatok esetén ez nem így működik. Lehet, tudat alatt másra vágysz🌠 lehet, hogy mégis csak kapcsolatban éreznéd jól magad, csak nagyon nem mindegy, hogy kivel, az ember társas lény, így ezzel semmi baj nincsen. 👫 Megtalálni már sokkal nehezebb azt a társat, aki valóban kiegészít és nem lehúzzátok egymást.

Javaslom, hogy meditálj ☯️ hátha az segít megtalálni az egyensúlyt a valóság és az igazság között, avagy a kézzelfogható és a megfoghatatlan között, a gondolatok és az érzések között, és akkor talán tudni fogod, hogy mit is akarsz valójában. ✅

2023. dec. 30. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!