Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy én semminek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én semminek se tudok igazán örülni?

Figyelt kérdés
Mindig azt nézem másoknak mindig minden mennyivel jobb, mint nekem. Mások párkapcsolatát valahogy tökéletesebbnek látom, mint az enyémet. Ha pl. megyek a barátommal valahova, de más jobb helyre jutott el, akkor azt gondolom, máris jobb a kapcsolatuk. Vagy akik hamarabb megházasodnak, azokról azt gondolom biztos jobban szeretik egymást, mint engem, hiszen én több év után lettem eljegyezve is, és máris nem találom a kapcsolatomat tökéletesnek.
2023. dec. 30. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem értékeled, szereted önmagad még egy kicsit se.
2023. dec. 30. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem a saját életedre koncentrálsz, nem azt és magadat teszed rendben, hanem másokat lesel, mások alapján állítod a mércét. Szerintem nem ártana egy pszichiáter és lelki segítség neked, mert igy sosem lesz az életed normális.

Csak egy apróbb kérdés: a mások "puttonyát" is szeretnéd? mert hogy az is jár a másik emberek életével, nem csak annyi amennyit te látsz. Idővel mindig kiderül egyébként, hogy mindenkinek a saját puttonya a legnehezebb.

2023. dec. 30. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Jó nagy barom az is, aki téged eljegyzett. Nem talált tőled normálisabbat?
2023. dec. 30. 12:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Voltam már pszichiáternél, csak gyógyszereket írt fel, és ennyi. Azóta felhagytam vele, nem szedek semmit, de a gyógyszerek se segítettek semmit se rajtam.
2023. dec. 30. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Alacsony az önbecsülésed, önértékelésed, önbizalmad.

Fordulj pszichológushoz, simán tud segíteni.

2023. dec. 30. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
2+ Azt meg ne felejtsd el, hogy nincsenek véletlenek, és nem biztos, hogy jó és számodra megfelelő ember mellett élsz. Ezt is vedd bele a vizsgálatba. Ugyanis egy magára valamit is adó férfi, nem fél felelősséget vállalni azzal az emberrel akivel él. Agyilag megrekedt gyerek/felnőttek hiszik azt, hogy egy nőnek a száját be tudják fogni egy eljegyzéssel, és még pár évig ki tudják használni.Ingyen-bérmentve. Értelmes ember családra, összetartozásra vágyik, és n em arra, hogy egy önző ember körül ugráljon, őt kiszolgálja, neki meg "kuss" a neve, és ha nagyon menni akar a "Kuss" akkor hozzávágunk egy gyürűt, de azt sem érzésből, hanem maniupulációból.
2023. dec. 30. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
*és még pár évig ki tudják használni.Ingyen-bérmentve. Ráadásul úgy, hogy az adott kapcsolatban a nő több mint 3x annyit tesz le egy hónapban az asztalra mint fizetés, mint ő, az agyonajnározott, agyilag tizenéves gyerekgondolkodású.
2023. dec. 30. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Még egy ami alap:

Egy jó, és hozzád illő ember mellett, a másik fél kivirul, kiteljesedik, emelkedik.

Egy rossz kapcsolatban mig az egyik ember él mint Marci hevesen a másik szép lassan tönkre megy.(nem az idő múlása miatt).

Ezért ha egy kapcsolatot vizsgálni akarsz: nézd meg mindkét felet.

2023. dec. 30. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Keress olyan szakembert, aki hajlandó is foglalkozni veled! Azaz terápiát cisnál veled. A puszta gyógyszerezés nem több, mint fájdalomcsillapítás, de nem gyógyít. A gyógyszernek akkor van értelme, ha pszichoterápia is társul mellé.

2023. dec. 30. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Miert nem azokat nézed akik alattad vannak elváltak megcsalt embereket kudarcosokat. Máris jobban ereznéd magad

Te valasztod meg saját magadat hova rangsorolod. Akkor ne azt válaszd hogy le.

2023. dec. 30. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!